2 Aralık 2014 Salı

OKK 41.Blog Turu ihanet//Monica McCarty Kitap Yorumu^^


Herkese merhaba^^

Bugün yorumum ile sizlerle olacağım :) Yazarımızı bütün Historical severler bilir hatta çok sever. Şahsen Historical kitap okumadığım için pek benim tarzım değildi ama yazarın dili akıcı, konuları ise ilgi çekiciydi. Yazarın çoğunlukla İskoç konulu yazdığını biliriz, İskoç severler için birebir. Bu kitabımızda da hem İskoç hemde İngiliz konusu geçiyor.




Kocasına ihanet edip ülkesinin krallığını kurtarmak isteyen Bella Yılan lakaplı Lachan MacRuairi tarafından bir gece ansızın kaçırılıp yardım etmek için ülkesine götürülür. Daha en başından tehlikeli sularda gezdiğini ve sonunun ne olacağını bilemeyen Bella kızını da ardında bırakarak bir bilinmeze sürüklenir ama bu sırada sert görünüşlü Lachan'den ne kadar nefret etse de ondan uzak kalamaz. Lachan MacRuairi geçmişte yaptığı bazı hatalar nedeniyle topraklarını ve unvanını kaybetmiştir. İçine kapanan ve hiç bir acısını belli etmeyen Lachan Klan için paralı olarak çalışır. Bir gün gelen görev için Leydi Bella'yı kaçıran Lachan başına gelecek olanlardan bihaberdir. 

Konumuz böyle ;)
Klasik konular diyebilirim. Şahsen okumasam da bir kaç okuduğum kitabı andırıyor. Burada da erkek karakterimiz büyük badireler atlatmış ve her şeyi kaybetmiştir. Eski karısı nedeniyle kadınlara güveni olmayan Lachan'ı dize getiren Bella olacaktır ama ne zorluklarla. O yüzden bir alkış alalım :D



Bella'nın kocasına karşı işlediği ihaneti ilk okuduğunuz zaman bu ne diyebilirsiniz ama okumaya devam ettiğiniz de neden yaptığını ve kocasının aslında nasıl biri olduğunu öğreniyorsunuz ;)
Artı olarak Bella'nın kızına olan sevgisini ve cesaretini beğendim, kızı için her şeyi yapabilir tarzdaydı.

Monica'nın kitabını ilk okuyuşum. Normal de İskoç kitaplarını çok merak ederdim ama bana pek hitap etmediği için okumadım ve ilk bununla başladım :) İlk olarak Historical kitaplar da erkekler hep sert ve anlaşılmaz görünümünde ama her zaman geçmişlerin de yaraları vardır ve bayan karakterimiz de bu yarayı onarmak için elinden geleni yapar.
Kitabımız da entrikalı olaylar falan baya geçiyor. Sonuçta kitabımız da bir kaçırılma olayı var ve arkada yığınla adam :O Daha ne olsun :D



Konumuz böyle devam ediyor ve beklenen son^^ Sonu tahmin etmek mümkün ama nasıl olaylardan sonra olacağı ise merak konusu, o yüzden okuyup öğrenin derim ;)

Tavsiye kısmına gelecek olursam Historical okuyanlar ama Monica'nın hiç kitabını okumayanlar( Ki pek sanmıyorum, ülkemiz de en sevilen yazar ;) ) kesinlikle bir kitabını okuyun derim. Monica severler ise tam sizlik, zaman kaybetmeden hemen okuyun ;))

Kitaba Puanım 5/4


Alıntılar ve Ön okuma için;


Kitabımızın serisini merak edenler için Kitap Tutkusu'nun yazdığı yazıya sizi alalım ;)
Link İçin Tık Tık!! 


Diğer yorumları merak edenler için;


ÇEKİLİŞ

  10 Şanslı kişiye kitap, 2 şanslı kişiye ise Söke Un paketini kazanacağı yarışmamız Okuyan Kızlar Kulübü Facebook Sayfasında!!

Takipte kalın^^








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D