5 Aralık 2014 Cuma

Ne Olacak Halim//Aslıhan Akagöz E-Kitap Yorumu^^

Selam^^
Yorumlarım gelmeye devam ediyor :)

Yazarımın bir e-kitabını daha okundu ve bitti. Bir kaç tane daha var okumadığım ama konusunu okuyup hemen ilgimi çekenler en ön sırada^^ Bu e-kitap da onlardan biriydi. Yine unutulmaz ve harika bir aşk ve yine ayrılık, özlem vardı. Bu tür konular(ayrılık, kıskançlık vs :D ) beni bir yerden sonra sinir etse de vazgeçemiyorum arkadaş!! :D Bir kitap da en sevdiğim şeylerden biri ise hem eskiye gidip hemde şimdiki zamanı anlatması. Kitabımız da tam da bu var. Daha fazla detaya girmeden konumuza bakalım ;)




Nazlı evinden, yurdundan ve sevdiği adamdan zorla ayrılıp bilmediği bir ülkeye gidip okumaya başlar. Babasının zorlaması ile gittiği ve ona gelen ağır, üzüntü veren haberlerden sonra doğduğu yere dönmek istemez lakin hayat hiçte istediğini vermez. Yıllar sonra geri döndüğün de ise hiç bir şeyi bıraktığı gibi bulamaz. Yine de herkesin ikinci bir şansa hakkı vardır. Acaba Nazlı bu hakkını değerlendirebilecek midir? 
Aşk galip gelebilecek mi?

Konumuz böyle. 





Nazlı'nın durumuna çok ama çok üzüldüm. Her şeyden ayrı kalan bir kadının ne kadar zorluklar çektiğini yazarım çok iyi anlatmış. Geldiğin de çoğu şeyin değiştiği hatta sadece çevre ve insanların değil en yakın arkadaşının ve sevdiği adamın da değiştiğine şahit olur.



Kenan yıllar önce tek bir haber vermeden gittiği eski aşkını halen daha unutmasa da hayatına devam eder ta ki eski anıları gün yüzüne çıkaran kişiyi görene kadar. Kenan'a hem kızdım hemde çok üzüldüm. Ama tam aşk adamı yaaa. Ne kadar sinir davransa da sevilesi hemde nasıl :))



 Kitapta geçen her bir olay insana şok etkisi yaratıyor artı aksiyon, hareket de bol bol var daha ne olsun :D 
Sonrasın da ise olanlar oluyor. Herkesin gerçek yüzü ortaya çıksa da acılar daha derin olup insanı en derinden yaralıyor. Kitap da öğrendiğim en iyi şey ise en yakınına her zaman güvenme ne yapacağı hiç bir zaman belli olmaz.


Yazarım eski zamana gidip çiftin bir araya nasıl geldiğini anlatıyor ve buralar benim en sevdiğim yerlerdi <3
Diğer e-kitaplar kadar çok sevdim bunu da ve kitap olmasını istediğim bir e-kitap daha ama yazarım üzerinden bir daha geçmeli çünkü kısa  şöyle uzun uzun, ek bölümlü okumak isteriz Ne Olacak Halim e-kitabını ;) Buradan sesleniyorum yazarıma!!! :D

Okumanızı tavsiye ederim. Her bir duyguyu derinden hissedeceğiniz, aşkın hiç bir zaman bitmeyeceğini ve  unutulmayacağı öğreneceksiniz. 


Kitaba Puanım 5/4

Alıntımız yok ne yazık ki :/ E-kitaplar da alıntı alamıyorum ya :(


Neyse bunun yanı sıra yazarımın okuduğum e-kitap ve kitaplarının linklerini sizlerle paylaşayım ;)

Bir Damla Aşk için;

Aşk: Kör Kuyu için;

Çirkin Ve Güzel için;

Yazarımın Çirkin ve Güzel e-kitabı kitap haline alıp raflarda yerini aldı kesinlikle öneririm. Şimdi Çirkin Ve Güzel'in devamı olan Çirkin Ve Güzel: Aşka Uyanış kitabı raflarda bizleri bekliyor^^ 
Yakın zaman da ellerim de olacak :*

Neyse efenim bende okumak istiyorum diyeniniz varsa linkleri aşağıda ;)

Bütün e-kitaplarını bulabileceğiniz link için;

Ne Olacak Halim e-kitabı için;


Yorumumuz buraya kadar ;) Başka bir yorumda görüşmek üzere sevgiler, saygılar^^



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D