31 Aralık 2014 Çarşamba

Düğün Dansı & Düğün Şarkısı Bülten//Lucy Kevin Kitap Tanıtımı^^

Herkese merhaba^^
Daha ilk kitabı okumasam da konusundan harika bir seri olduğunu anlıyorum :) Şimdi de serinin ikinci hatta üçüncü kitabını tanıtacağım^^
 
 
Kapak yine ve yeniden harika^^
 
 
Ve konumuz^^
 
Düğün Dansı
Kilitli bir kalbi, hangi anahtar açabilir?
Rose’un Köşkü’nde sular durulmuyor… Aşk bu kez de mekânın çiçekçisi Phoebe Davis’in peşinde. Ancak tıpkı çok sevdiği çiçekleri gibi hayatta her şeyin geçici olduğunu düşünen Phoebe, kalbinin kapılarını aşka sonsuza dek kapatmaya kararlı. Öte yandan sadece tek bir dansla Phoebe’nin başını döndüren yakışıklı mimar Patrick Knight’ın ondan vazgeçmeye hiç niyeti yok.
Phoebe, doğru olduğuna inandığı her şeyden vazgeçmek pahasına aşkın kazanmasına izin verecek mi?

Düğün Şarkısı
Kaderinden kaç kez kaçabilirsin?
Whitney Banning teyzesinin düğünü için Rose’un Köşkü’ne geldiğinde kaderin onun için hazırladığı sürprizlerden habersizdir. İlk dansın ardından karşısına dikilen mekânın müzik yönetmeni, yıllar önce ardında sadece ismini bırakarak terk ettiği adamdan başkası değildir. Yani bu zamana dek öptüğü en yakışıklı adam… Tyce Smith. Daha da kötüsü Whitney birkaç ay sonra başkasıyla evlenecektir, hem de Tyce’ın çalıştığı mekânda.
Whitney onu terk ettiği günden beri tek bir şarkı yazamayan Tyce ise, onu terk eden kadını asla kalbinden silememiştir. Şimdi kader onu ikinci kez karşısına çıkarmışken, bir başkasıyla nişanlı olması onu büyük aşkından vazgeçirmeye yetecek midir? Yoksa bu kez sonsuza dek çalınacak olan o aşk şarkısını yazmayı başarabilecek midir?
Konumuz böyle, hazır ikinci kitabı tanıttım ilk kitabın konusunu da paylaşayım ;)
 
 
Julie Delgado, restoranı kapandıktan sonra, San Francisco'da ünlü bir düğün mekânı olan Rose'un Köşkü'nde geçici olarak işe başlar. Julie hazırlayacağı mönüyle gelinle damadın başını döndürmeyi planlıyordur, böylece yeni patronunu etkileyecektir. Ancak kaderin Julie için farklı planları vardır. Damat yerine damadın kardeşi ünlü şef yemekleri tatmaya gelince, işler umduğu gibi gitmez.
Andrew Kyle, ünlü bir şef olmakla birlikte yaptığı eleştiriyle Julie'nin restoranının sonunu getiren kişi olma özelliğine de sahiptir. Andrew Julie ile Rose'un Köşkü'nde tanıştığı anda onun risk almayan biri olduğunu anlamıştır. O andan itibaren Andrew'un tek isteği, Julie'nin kalbine ördüğü bu zırhı kaldırmaktır.
Andrew'la aralarındaki karşı konulmaz kıvılcıma rağmen Julie, hayatında bir kez olsun aşkı göze alabilecek midir?
(Tanıtım Bülteninden)
 
 
Kitaplarımız böyle^^
En kısa zaman da seriyi okuyacağım ;)
 
Sevgiler, saygılar^^
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D