20 Mart 2014 Perşembe

OKK 24.Blog Turu Bir Aşk Çarpıntısı//Marie Force Kitap Yorumu^^


Turumuzun son gününden, yani kitap yorumdan herkese selam! :)
Harika bir turumuzun daha sonuna geldik, çok kısa sürmüş gibi geliyor bana, öyle keyif aldım ki bu turdan anlatamam :)
Lafı uzatmadan yorumumuza başlayalım :)
Kitabın daha ilk satırlarında hemen bağlanıyoruz konuya. Yazarın dili çok akıcı ve güzel :) Zaten konu bakımından güzel olunca kitabın su gibi akması normal :) Kargo geldiği an hemen açtım ve başladım okumaya, çok merak ediyordum konuyu, merak ettiğime de deydi :)


Şimdi yarıda kesip kitaptan biraz bahsedip yorumuma tekrar devam edeceğim :)

Mac uzun yıllar önce ayrıldığı Gansett Adasına geri döner, amacı bir ay kalıp yaşadığı stresten uzaklaşmak. Bunları düşünüp uygulayacağı sırada daha adaya ayak basmasından bir kaç dakika sonra adadaki hayatı bir kaza sonucu değişir.
Maddie çocuğuyla beraber kazandığı az parayla geçimini sağlamaktadır. Küçük bir kasabada yaşadığı için her şey bilinir. Maddie'nin hayatı ise daha okul yıllarından zorluğa girer. Kasabada bir çok iftiranın kurbanı olan Maddie zorda olsa bunlarla baş eder ve hayatını yaşar. Ama bir sabah işe geç kaldığı için hızlı bir şekilde işe yetişeceği sırada başına bir kaza gelir ve hayatı bütünüyle değişir.
Bu kazadan sonra ikilinin arasında aşk başlar ve zor olan hayatlarının düzeltmeye çalışırlar.

Konumuz böyle :)
Ben pek sevdim, gerek aşkları, gerek aile bağları olsun yazar iyi bir iş çıkarmış. Mac'in yardım sever tarafına bittim diyebilirim :) Ne inatçı çıktı arkadaş ama iyi kide öyle davrandı^^


Maddie'nin geçmişte yaşadığı sıkıntılara çok üzüldüm, ne kadar kendini azda olsa savunmasını istesem de kitabın gidişatı buydu öyle yapmış olsaydı belki konu başka türlü ilerlerdi :)
Kitabımız da bir çok karakter geçiyor mesela Mac'in kız kardeşi, arkadaşı falan onları da çok sevdim :) Hatta ikinci kitabımız da kız kardeşin hikayesinden devam ediyor merakla bekliyorum :) Her ne kadar yakın bir zamanda çıkmış olsa da kitap bence hemen devamı gelmeli :)
Kitabımız da birde Maddie'nin bebeği var Thomas ayy o nasıl bir anlatımdır alıp bağrıma basasım geldi olmayan bebeği :D 


Kitabı çok sevdiğimden bahsettim ama beni birazcık hayal kırıklığına uğratan yönü vardı :) O da Mac'in hemen Maddie'ye aşık olması :/ Tamam kitabımız oradan başlıyor ama her şey sanki hoop hemen olmuş gibi :/ Bu yönüyle benden artı puan almadı yazar ama geri kalan her şeyi çok sevdim :)

Birde turumuzu duyurduğumuz gün N.Ablam kitabı ve konuyu gördü, tabii mesajlarda da övüyorum kitabı, yarındası gün birde ne göreyim almış kitabı :O 
Hemen de okudu :) O da çok beğendi, kesin seriye devam edecek :)

Ve gelelim tavsiye kısmına, bu tür kitapları seven arkadaşlar kesinlikle almalı :) Sizde Mac'i çok sevecek, Maddie' için üzülüp bu kitaptan keyif alacaksınız ve seriye devam edeceksiniz^^

Kitaba puanım 5/4


Alıntıları dün paylaştım Buradan bakabilirsiniz ;)

Diğer OKK üyelerinin yorumlarını merak ediyorsanız buyurun;

Kitabı da kazanmak istiyorsanız çekilişe davetlisiniz^^
Çekiliş için TIK TIK!!

Başka bir turda görüşmek üzere canlar, sevgiyle Kalın^^
Katkılarından dolayı Novella Yayınların Çok teşekkürler^^


2 yorum:

  1. enerjin bana kadar yansıdı. o kdr kusuru olsun artık. bence ben de severim bu kitabı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel^^ Aynen, bu güzelim kitabın yanında o da olsun ;) Kesinlikle seversin, en kısa zamanda oku derim ;)

      Sil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D