23 Şubat 2021 Salı

İzlediğim Filmler 42//Willoughby Ailesi, Bir Kış Aşkı, Koda Adı: U.N.C.L.E^^

Merhabalar^^ 
Aylar önce izleyip üçüncü filmi izleyemediğim için hala paylaşamadığım filmlerle geldim. :D Sonuncu filmi izlemesem yine kalacaktı ama. :P Gerçi şu günlerde güzel filmler izledim, 43. izlediğim filmler yazım doldu, 44'e geçmiş olabilirim. :)
Bu yayındaki filmlerin hepsi çok güzeldi, izlerken çok eğlendik. Şimdiden listelere alın derim. ;)



Animasyon sevdiğimi bilmeyen kalmamıştır artık, Netflix'de izlemediğim çok az animasyon filmler kaldı. Yenileri gelse çok iyi olacak. :)
Bu film sürekli önüme geliyordu ama kapak nedeniyle hiç ilgimi çekmedi, ikiz hadi izleyelim deyince ee hadi o zaman ben açıyorum dedim. :D Genelde örgülerimizi yaptığımız içinde hem animasyon hem de dublajlı seçmeye gayret ediyoruz.
Filmde birbirine taparcasına seven çiftimizin dört tane çocuğu vardır, çocukları olmasına rağmen hiçbirini sevmezler. Bakımlarını bile zor yaparlar, akılları fikirleri yiyip içmek ve birbirlerine sevdiklerini sürekli haykırmaktır. Yıllar geçmiştir ve çocuklar büyümüştür, her şeyin de farkına varmışlardır. Yemek dahi zor yiyen çocuklar ebeveynlerinden kurtulmanın yolunu ararlar. Konu böylece başlıyor, film güzeldi ama çocuklarınıza izletmenizi çok tavsiye etmem, daha çok yetişkin animasyonu gibiydi. Ama sizin için eğlenceli, yürek burkan bir film olabilir. Çizimlerde çok güzeldi, saçlardan örgü yapılması falan. :)
Bu arada filmin kitabı olduğunu öğrendim, biraz araştırayım. 





Saçlar komik yaa, aslından amigurumisi yapılır ama telif yer miyim acaba. :/






Sıradaki filmimiz Bir Kış Aşkı, orijinal isimle alakası yok ama ne yapalım bunu uygun görmüşler. :D İki çiftimizde yazar ama birinin kitapları kapış kapış giderken diğerinin imza günlerinde öylece oturur. Yayıncıları da aynı olunca az satan yazara bir çıkış yolu bulması için diğer yazarla turneye çıkma fırsatı sunarlar. Başta kabul etmese de yoluna devam etmesi için buna katlanmak zorundadır.
Hikaye buradan sonra yolculuk, kar, imza günleri ile geçiyor ama duygularda boş durmuyor. :D
Filmin kitaplarla oluşu hoşuma gitti, gerçi ben filmi her şeyiyle sevdim. Sadece ellerinde gördüğüm kitapların ciltli ve haşmetli görüşüne vuruldum. O kadar para veriyoruz zahmet olacak ama aynı kalitede çıkarsalar ya bizimkilerde. -_-
Biz filmi Bein Connect'de izledik, oradan bakabilirsiniz.






Son filmi ikiz izleyip aşırı sevdi ve ısrarla benimde izlememi söyledi. Açtı o da tekrardan izledi, hatta  buradan onun daha detaylı ve daha çok gifli, fotoğraflı yazısını okuyabilirsiniz. ;)
Henry Cavill en sevdiğim oyunculardan, en son ki dizisi nedeniyle gözümden düşse de yinede seviyorum. :D Filmde kendisi ajan ve kötülerin eline geçerse korkunç şeylerin olacağı bir bombayı bulmak zorunda. Yardıma hiç beklemediği adamlar gelince işler karışır.
Diğer oyuncularda Henry Cavill kadar çok iyilerdi. Hem eğlenmek hem de aksiyon olsun diyorsanız buyurun tam sizlik bir film. Filmi TV+'da izledik, şu an Smart Tv'ler de uygulaması mevcut, indirip ücretsiz filmler izleyebilirsiniz. ;)
Not: Filmin sonunda grubu İstanbul'a göreve gönderdiklerini söylüyorlar, ikiz kesin ikinci filmi olur dedi ama ikinci film yok. İstanbul macerasını bitişin arka planında verdiler, yine ben fark ettim. :P Yani Henry'ciğim Türkiye'ye gelmiş. :) Bu arada hikaye 1960 tarihinde geçiyor, bunu da ekleyeyim. :)













İzleyecek olanlara şimdiden keyifli seyirler^^
Sağlıcakla kalın, sevgiler...💜




Buralarda da varım^^






11 yorum:

  1. Kod Adı U.N.C.L.E filmini ikizinin bloğunda görüp listeye eklemiştim. Henüz izlemedim ama fırsat bulunca izleyeceğim. Animasyon kalbimi kırdı ya. :) Konusu üzücüymüş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzeldir, yorumunu bekliyorum o zaman. Ama güzel animasyondu, bak derim. :)

      Sil
  2. ay ben de anime, manga, webton, çizgi film, bayılırım, willoughby de nefisti tabii, hemen kitabını da aldım yeni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kısa zamanda alacağım, merak ettim. :)

      Sil
  3. İlk animasyon çok güzel görünüyor. Aslında gözüme çarpan animasyonlardan biri sanırım ama bakmamıştım. Çocuklara uygun olup olmadığını yazman çok iyi olmuş kardeşimle izlemeyi düşünüyordum. Animasyon bile olsa ne çıkacağı belli değil.
    3. filmde ilgimi çekti. Bu sıra daha çok aksiyon ve hareketli şeyler izleyesim var sanırım. Ben oyuncuların pek bir yapımını izlemedim ama baya bilindik isimler.
    Listeme aldım filmleri. Çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keyifle izleee, animasyonda olsa çocuklar için çok fazla zararlı olabiliyorum, dikkat etmek lazım. Rica ederimm^^

      Sil
  4. Uncle çok güzel filmdi. Keşke devamını çekseler. Ben mutlaka izlerdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa çekseler ne güzel olurdu değil mi. :/ Ama işte seneler olmuş, biraz zor.

      Sil
  5. İzlerse eğer keyifli seyirler, güzellerdi hepsi. :)

    YanıtlaSil
  6. Ben bu yazına yorum yaptım diye hatırlıyordum ama sanırım yapmadım. :)
    Animasyonu merak ettim. Uncle filmini de listeme aldım. :)

    YanıtlaSil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D