9 Ekim 2019 Çarşamba

İzlediğim Filmler 22//50 İlk Öpücük, Kung Fu Yoga, Ayı Paddington 1-2^^

Selam^^
Uzun zamandır film yorumu girmiyordum. Genelde tek kalınca izliyordum ama yaz boyunca pek tek kalamadım. Son zamanlarda da My Twin ile hem el işi ördük hem de film izledik. Bu yazı bir kaç aydır taslakta duruyordu, yeni film izlemediğim için 2 tane filmle kaldı öyle. Şimdi bir kaç taslak daha olduğu için daha fazla birikmeden yorumları gireyim dedim.
Burada izlediğim bütün filmleri TV+'da izledim. Netflix'de artık güzel film bulamıyorum, dün gece araştırdım TV+'da harika filmler var, Netflix üyeliğini yine yenilemeye gerek yok yani. :D
Gelelim filmlere^^


50 İlk Öpücük eski filmlerden. Belki TV'de denk gelip izlemişimdir diye pek oralı olmadım ama merak kediyi öldürür dedim izledim. Hatırladığım kadarıyla böyle bir film izlediğimi  sanmıyorum. Güzel filmdi, sevdim. En çokta en son ki fedakarlığa bayıldım. Geçen akşamlarda Murat Yıldırım'ın filmini izleyelim dedik, İlk Öpücük filmin adı. Fragmandan bir şey anlaşılmıyor ama izlediğimiz zaman bu filmin yerli versiyon olduğunu anladım. My Twin henüz izlemedim bunu, belki bugün belki yakın zamanda izleme niyetindeyiz, velhasıl kelam ben bu filmi daha çok sevdim, yerli versiyonumuz resmen ben uyarlamayım diye bağırıyordu. Daha fazla yazmayayım, yakında onundan yorumu gelir. :)
İzlemediyseniz hala öneririm. ;)





 hHer iki filmde de olaydı bu karakterler. :P




En çok güldüğüm sahne. :D







Kung Fu Yoga filmini Jackie Chan oynadı diye izlemedim, EXO'dan Lay oynadı diye izledim. :D Lay'i severim, ne kadar hakkını yemiş olsalar da çok başarılı bir sanatçı ki artık başarılı bir oyuncu olduğunuda kanıtladı.
Film güzeldi, klasik Jackie Chan filmleriydi, sadece Hint esintileri barındırıyordu. Komik çok yeri vardı, sıkmadan heyecanlı filmler istiyorsanız tavsiyemdir.







Baby Face(Bebek yüzlü) yaaa <3




LAY VE DANSI <3







 Ayı Paddington filmlerine denk geliyordum ama izlemek içimden gelmedi bir türlü, ama My Twin ile ne izlesek sorunsalı yaşarken buna karar verdik. Tek kelimeyle BA YIL DIMM.
Çok minnoş bir filmdi, çocuklarınızla tavsiye ederim ama önce ki yorumlarımı okuyorsanız aşinasınızdır. Animasyonlar vb. yapımları ilk ebeveynler siz izleyin sonra çocuklarınız izlesin diyorum, uygunsuz çok fazla sahne oluyor. :) Gerisini size bırakıyorum zaten. ;)
Bu arada yukarıda da gördüğünüz üzere iki filmini de izledik, ikisi de çok güzeldi. ;)











Buradan sonra ikinci filmden^^














Böylece yorumum daha biter, başka yazılarda görüşmek dileğiyle^^
Not: Sevdiğiniz, kesinlikle izle dediğiniz filmler varsa yorumda yazınız listeye alayım. ;)



Diğer film yorumları için TIK TIK!!




Buralarda da varım^^





3 yorum:

  1. Kung Fu Yoga filmini izlemiştim ama Lay i gözden kaçırmışım. Belki de tanıdık geldi ama pek üzerinde durmadım. Nasıl fark edemedim 😍 Animasyonları ben de severim. Diğer filmlere de göz atacağım.

    YanıtlaSil
  2. 50 İlk Öpücük filmini izlemiştim :) Diğer filmlere bakacağım emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Şimdiden keyifli izlemeler, teşekkürler^^

    YanıtlaSil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D