29 Ekim 2019 Salı

İzlediğim Filmler 23//Genç Prens, Gelin Benim Olacak, Organize İşler-Sazan Sarmalı^

Merhaba^^
Bir sürü film yorumu biriktiği için bir yerden başlayayım dedim.
Bunlardan sonra dört film daha yorumlayacağım. :)
Gelelim filmlere^^



Genç Prens^^
TV+'da yer alan film Alman yapımı. Klasik kendini beğenmiş prens ve onun kibri. Bu kibir yüzünden başı belaya girer ve kendini bir anda kıllı, çirkin bir yaratık olarak bulur. Ve ona yardım eden öksüz kız. İşte hikaye böyle. Ben sevdim, disney filmlerinden bir farkı yok ve anladığım kadarıyla bu bir seri. TV+'da başka bir film daha var, eğer onuda seversem devam ederim seriye. ;)


















Gelin Benim Olacak^^
O sıra böyle komik, romantik film ararken karşıma çıktı. Güzel filmdi ama klasikti bu da. En iyi dostu bir anda yanından ayrılınca ona aşık olduğunu fark eder ve ona açılmak ister ama gelin görün ki aşkı başka birine aşık olmuştur bile, hatta yakın zamanda başka bir ülkede evlenecektir.
Konu dediğim gibi klişe ama güzeldi. Öneririm. ;)













Organize İşler/ Sazan Sarnalı^^
Geçen sene vizyona girip, ortalığı karıştıran filmi sonundan izledik. Peki beğendik mi, pek değil. Birinci filmin daha çok gideri var. Bu güzel kadro ile daha da güzel bir film yapabilirdi Yılmaz Erdoğan. Ama hakkını yemeyelim bel altından vurmadan güldüren filmlerden biriydi. Sonuçta biz alıştık, daha doğrusu alıştırdılar bel altından esprilere güldürmeye ki ben sevmem. Yakında Recep İvedik vizyona girecek, o kadar sanat severiz ki güzel anlamlı filmler gişede çakılırken saçma, bel altından vuran filmler hep zirvede. Gitmeyin, gidene de engel olun.
Bu filmi de ister izleyin ister izlemeyin. :D O size kalmış ama sırf Kıvanç Tatlıtuğ için izlenir. Haa yakışıklı olduğundan değil, adamın rolü olaydı. :D 






Filmde ÇGHB'dan oyuncuların tamamını oynatması çok güzeldi. Ben kendi ekibimle film çektim havası çok iyiydi. Ve az olsa bile ekibine yer vermesi alkışlanacak bir hareket.







Filmlerimiz böyle, ortaya karışık bir sürü film izliyorum. Çok önerdiğiniz filmler var ise yoruma yazabilirsiniz, listeye ekleyeyim. :)
Başka yazılarda görüşmek dileğiyle^^


Diğer film yorumları için TIK TIK!!



Buralarda da varım^^





8 yorum:

  1. Gelin Benim Olacak ve Organize İşler’i izlemiştim diğerine de bakayım emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Ya şu Tatlıtuğ a ısınamayan bir tek ben miyim?
    🤣 Belaltı espiriler beni de rahatsız ediyor.
    Öneriler için teşekkürler.😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokta sevdiğim söylenemez benimde. :D Rica ederimm^^

      Sil
  3. Gelin benim olacak tam benlikmiş :)
    Emeğinize sağlık, dolu dolu bir yazı olmuşş 😊💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, şimdiden keyifli seyirler^^

      Sil
  4. Gelin Benim Olacak'ı yıllar önce izlemiştim. Seviyorum bu tarz romantik komedileri ama o filmdeki kadın bana biraz itici gelmişti. Bu türde daha sevimli kadınları tercih ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seviyorumm^^ Şimdide Kadınlar Ne İster? filmine bakıyordum. :) Hiç öyle düşünmedim ama adam iyi iş çıkardığı için o fazla göze batmıyordu. :D

      Sil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D