2 Ekim 2012 Salı

Benim İçin Öl Yorumum ^^

                        

                       Benim İçin Öl - Amy Plum bitti... (Kübra)

Uzun bir aradan sonra ki fantastik kitabım olduğu için kitaba heyecanla başlamıştım ve kesinlikle heyecanıma değdiğini düşünüyorum. Kitap muhteşemdi ister konusu olsun ister karakterleri olsun hepsi tek tek harikaydı.Akıcı dilini söylemiyorum bile ona daha da çok hayran kaldım. ^^

Kitabın konusu ise ailesini trafik kazasın da kaybeden Kate ablası Georgia ile Paris'e Babannesi ve Dedesinin yanına taşınırlar fakat Kate için zor günler hiç bir şekil de değişmemiştir ta ki yakışıklı mı yakışıklı Vincent ile tanışana kadar. Kate'nin hayatına Vincent girdiği andan itibaren değişir. ( Eee benim de hayatıma böyle yakışıklı biri girse ister istemez değişir :))) ) Neyse Kate bu yakışıklı için hayata döner ama bu yakışıklının bizden ve Kate'den gizlediği olağanüstü şeyler vardır. Tabii kızımızın merakı ile çok çabuk yakışıklı çocuğun bir Geri Dönen olduğu öğrendik. :) Geri Dönen'in ne olduğunu okuduğunuz da  anlarsınız ben anlatıp büyüyü bozmak istemem :)

Kate bunları öğrendikten sonra yine de aşkından vazgeçmedi fakat ileri ki zamanlar Kate için pek de kolay olmayacaktır ama kitaptan öğreniyorum ki "Aşk için hayat riske atılır!" 




Kitabı bir fantastik sever olarak çoook beğendimm. 351 sayfa bana yetmedi daha fazla olsa bile yine yetmezdi ama bitti :( Serinin devam kitabını dört gözle bekliyorummm umarım çoook çabuk elimiz de olur :)) 

Ama kitapta sinir olduğum tek bir konu var ki eminim siz de siniz oluyorsunuz :) Kızımız Kate kendini pek güzel bulmayan tiplerden lakin ne oluyor kızımız gidiyor cillop gibi çocuğu kendine aşık ediyor (Kate'yi kıskanmadım değil.:)) ) işte bu yüzden  Adaletsizsin Dünya!! :))) 

Kitabı bizlere sunun Akılçelen Yayınlarına kocaman teşekkürler, umarım ikinci kitabı bizlere çok çabuk kavuştururlar :)

Kitabı tabii ki de şiddetle tavsiye ediyorum ben çooook beğendim sizin de beğeneceğini düşünüyorum.

Sevgiyle kalın...






2 yorum:

  1. Benimde birkaç hafta içinde alacağım kitap. Ay iyice meraklandım şimdi!

    YanıtlaSil
  2. Şu an ben okuyorum (yani Esra) :)) çook güzel gidiyor. Hemen alıp okumalısın :)

    YanıtlaSil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D