31 Ağustos 2024 Cumartesi

Özel Koruma//Katherine Center Kitap Yorumu^^

 Selamlar^^
Geçen sene yazın bu kitabımız çok popülerdi, ben de indirimden almıştım ama neredeyse bir ay boyunca elime çekememişti. Sonunda geçtiğinde bir türlü okuma kısmet olmadı ama bu yaz okudum çok şükür. Yazarın başka kitapları bile çıktı, bu kitabı okuyup ondan sonra alırım diyordum. Büyük ihtimal alırım da kalemini sevdim. :)
Tek kitaptan oluşuyor ve kitabın en çok önerilme sebebi de smut olmaması. Kimin yorumunu okusam ya da kitap hakkından bilgi alsam sürekli smut yok falan diyordu. O yüzden daha çok merak ettim. :)



Adamın arkasını kolladı. Hannah Brooks sizi bir tirbuşonla, tükenmez kalemle ya da kumaş peçeteyle bile öldürebilecek biri gibi değil de bir anaokulu öğretmeni gibi görünüyor. Fakat işin aslı, o bir özel koruma ajanı ve yıldız aktör Jack Stapleton’ı takıntılı bir hayranından korumak için görevlendirildi. Kadının kalbini çaldı.
Jack Stapleton şöhret sahibi bir adam. Paparaziler tarafından dünyanın dört bir yanındaki kumsallarda görüntülenirken, diğer özelliklerinin yanı sıra, üstüne yapışan sörf şortuyla dalgaların arasından çıkması ve bir Roma tanrısı gibi ışık saçmasıyla ünlü. Fakat birkaç yıl önce yaşanan bir aile trajedisinin ardından göz önünde olmamayı tercih edip ortadan kayboldu. Bir sırları vardı.
Jack, annesi hastalanınca, ailesinin Teksas’taki çiftliğine geliyor. Yalnız minik bir detay var: Ailesinin “takıntılı hayran” konusunu ya da özel koruma meselesini öğrenmesini istemiyor. Böylece Hannah mantıklı olmadığını düşünse de kendini Jack’in sevgilisi gibi davranırken buluyor. Hem de eski erkek arkadaşının, tıpkı bir pislik gibi, kimsenin buna inanmayacağını söylemesine rağmen.

Hannah özel bir şirkette ajan olarak çalışmakta ve genelde özel koruma olarak görev almaktadır. Annesinin vefatından sonra boşlukta olan ve patronunun dinlenmesi gerektiğini söylediği sürede evde tek takılır. Eski sevgilisi onu en ummadık bir anda terk edince de bu süreç daha da zor olur.
Dinlendikten sonra işe dönünce hiç ummadığı bir işte çalışması gerektiğini öğrendikten sonra başta yok dese de sonunda kabul eder ve işe başlar ama işi gerçekten çok zordur çünkü dünyaca ünlü, herkesin sevdiği(kendisinin de sevdiği) aktörü koruyacaktır.
Hannah'ı sevdim ama sürekli her şeye hayır demesi gına getirtti. Bir de kendine sürekli çok iyiyim bu işte falan diyor ama yok yani sürekli hayır demesi yordu beni. Hayır bir de inat edip yok diyor, patronu yapacaksın deyince sesi çıkmıyor. Dursana sözünün arkasında. Tamam kendisi haklı, bütün filmlerini izleyip, sevdiği, hayranı olduğu bir aktör ama iş yapıyorsun sen, hani işimde çok iyiyim deyip, övüyorsun ya kendini, kanıtla işte asdfghjk
Eski sevgili mevzusundan kendisine aşırı üzüldüm, o karakterler hakkından belki spoiler yazarım ama Hannah iyi cevap vermesine rağmen diğerlerinin halen daha konuşma hakkına sahip olması çıldırttı. :D


Jack geçmişte yaptığı kazadan sonra evinden ve işinden uzaklaşıp sakin bir hayat yaşadığı sırada eve geri dönmek durumunda kalır. Ama bu geri dönüşün bir bedeli olacaktır. Eski takıntılı hayranı yüzünden şirketi kendisini koruma atar ama bu başka bir korumadır.
Annesinin eve gel kal demesiyle ise Hannah'tan çok istediği bir şey ister ama el mahkum yapmak zorundadır.
Jack'i de sevdim ve ilk dakikadan Hannah olan tavrını hiç rol olarak görmedim. Yani yazar öyle güzel yazmış ki Hannah rol mevzusunu ortaya atmasa aklıma dahi gelmeyecek, öyle tatlı bir karakterdi.
Son kısımdaki kapı önü sohbetinde kalbimi bıraktım ama yazarın daha duygusal yazmasını çok isterdim. Bu tarz şeyleri ne yazık ki seviyorum asdfghjklş


Ben yabancı kitaplardaki karakter isimlerinden kız mı erkek mi anlamıyorum. Mesela Hannah'ın patronu erkek miydi? İnanın bilmiyorum, sonradan diğer karakterler içinde bir şey söylendi de tamam dedim kadın ya da erkek asdfghjkl Yani kitap bitti halen daha o patron ne öğrenemedim iyi mi -_-
Genel olarak okuması kolay, çerezlik güzel kitaptı. Smut olmaması artı puanında artı puanını aldı ama
 işte aması var.
Zaten tek kitap, biraz daha uzun olup çiftimizi daha fazla okumak isterdim. Neden yani azıcık sahneler koydunuz. Eski sevgilisiyle daha çok sahnesi var diyeceğim ama abartı olur bu sefer sdfghjkl
Ama bana göre azdı, hatta yazar teşekkür kısmında ben ekleyebilirdim falan demiş, ee neden eklemedin abla??
O yüzden diğer kitaplarını alırken buna dikkat edeceğim, ben romantik kitaplarda çift okumak istiyorum arkadaşlar. :D



-Spoiler başlangıcı-

Hannah'ı annesinin vefatının ikinci gününden terk eden eski sevgili hiç bir şeyi hak etmiyordu zaten ama sonradan bir de en yakın arkadaşla çıkması, yetmeyip işlerine karışması, o da yetmeyip bir de ben sana haksızlık yaptım hadi gel kaldığımız yerden devam edelim(özgüvene gel! -_-) demesi sinir etti beni.
Tabii karakterimiz hakkından geliyordu ama patronun böyle hiçbir şey dememesi daha da beni sinir ediyordu. Gerçi adam mı kadın mı artık her neyse kendisi diyor baştan ayrılırsanız hiç uğraşamam diye. Haklı ya neyse.
Ondan sonra aşktan gözleri kör olmuş en yakın arkadaşın sarf ettiği sözler, ulan benim bile kalbimi kırdı. Yine de Hannah iyi yaptı, ben okurken affediyordum falan sdfghjkl
Son kısımda Jack'in evine gidip, ilk karşılaştığı manzarada şok oldum. Ayy ama benim bile kalbim kırılmasına rağmen o geçen sahneye çok inanamadım ki zaten mevzuda sonradan çıktı ortaya. Güzeldi evet orası ama kurtulma anını çok hızlı geçtiğimiz doğrudur. İşte burada çiftimizin hemen sarılıp, ayy ben sana öyle demek istemedim vs. demesi çok tatlı olurdu ama yazar o kadar sonrada koydu ki konuşma mevzusunu o mevzudan istediğim hissi alamadım ne yazık ki.
Buna rağmen güzel bir sonda. Evli, mutlu ve bol kariyerli. En sevdiğim^^

-Spoiler Sonu-

Çerezlik, hemen okuyayım bitsin kafasından istiyorsanız tavsiye ederim. Ben sevdin, evet eksikleri vardı ve konuyu daha da güzel yazabilirdi. Farklı bir konu olması hoş ama çokta yazamamış gibi. O yüzden bir tık hayal kırıklığı. Yine de heyecanlı ve okunabilir bir kitap.
Smutsuz olması yüzünden öneririm. Şimdi (inşallah insta açılınca) diğer kitaplara gelen yorumlara bakıp, ona göre alırım artık. Hep böyle smutsuz ve tatlış yazacaksa alırım yani. Sadece daha fazla çift sahnesi lütfen!!!




Kitaba Puanım 5/4^^


Alıntılar^^

Robby beni hafife almıştı. Çünkü zor birini sevmek, kolay birini sevmekten çok daha zordu.


*****

“…Çünkü bazı şeyler kırıldığında asla onarılamaz.”


*****

Seni ne kadar iyi tanırlarsa canını o kadar yakabiliyorlardı.


*****

“Gülmesene,” dedim.
“Güldürmesene,” dedi.


*****


Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez. Önemli olan, yanımıza aldıklarımız.


*****


“Sen etrafta olmadığında, kısa süreliğine bile gitmiş olsan seni bulmam gerekiyormuş gidi hissediyorum.”


*****


Ve en sonunda, diğer insanları sevmenin, aslında kendinizi sevmenin hakiki bir yolu olduğunu mutlaka anlarsınız.




Çok güzel alıntılar değil mi? <3
Başka yorumlarda görüşmek üzere, sevgiyle kalın^^



Buralarda da varım^^


26 Ağustos 2024 Pazartesi

Lovely Runner//Kore Dizi Yorumu^^

Merhabalaaar^^
Yine ben ve yine herkesin gazına gelip izlediğim ama beğenmediğim bir yapım. Diziyi izleyende biliyor izlemeyende. Editleri o kadar çok dolandı ki sosyal medyalardı izlemeyeni dövüyorlardı(Şaka). Ama öyle bir durumdu ki sanki sen sadece izlememişsin de her şeyden geri kalmışsın gibi. :D
Neyse ben de editlerden, aşırı övgüden sonran hadi izleyeyim dedim. Baştan çoook sevdim, oğlanın şapşikliği, konunun güzel oluşu, acaba ne olacak merakı derken dizi izletiyor kendini ama arkadaşlar eğri oturup doğu konuşmak gerekirse diziyi sevmiş olsamda baştan beri ben bi yükselemedim diziye. Yani ne bileyim bir şey eksikti. Çiftin uyumu mu dersiniz, yoksa konunun güzel olması ama hızlı akmaması bilemiyorum ama ben dizinin sonuna kadar böyle açayımda izleyeyim moduna giremedim ne yazık ki.
Bunlara rağmen dizi ister istemez izletiyor kendini, ta kii konunun sürekli tekrar etmesine kadar.
Olum W Two Worlds tekrar ediyor diye ağzını burnunu eğenleri gördükten sonra bu diziyi öpüp başlarına koymaları sinirimi bozuyor jfjfklkldfd
Ama cidden bunu izlerken nasıl izlediniz acaba??? :D
Kızın sürekli geri gitmesi ve kimseden yardım almadan bunları yapması beni aşırı sinirlendirdi. Yani kızım olayı anladın, aşırı mantıklı çözümler varken dur ben azıcık kaçayım moduna girdin sürekli sdfghjklş
Neyseee, sakiniz arkadaşlar.
Bunların yanında eğlendiğimde doğrudur, oğlan sert ama o kadar saçma yerlerde minnoş hareketler yaptı ki hayran kalmamak elde değildi. :D Yani bir şey diyeyim mi yemişim senaryosunu, oğlan olmasaydı bence dizi biraz zor tutardı. Farkındaysanız şu an oğlan daha popüler. ;)


Konusu;
Dizi, hayatını trajik bir şekilde sonlandıran top star Ryu Sun Jae'yi kurtarmak için 2008 yılına dönen tutuku dolu bir hayran Lim Sol'un yolculuğunu anlatmaktadır.

Güney Kore Sineması sitesinden alıntıdır^^



Kim Hye Yoon//Lim Sol^^
Geçmişte yaşadığı tradeji sonucundan sakat kalan Lim Sol her şeyden vazgeçtiği bir gün hayatını bir telefon değiştirir, telefonun diğer tarafında ise Seon Jae vardır.
İdol olan Seon Jae’nin en büyük fanı olan Lim Sol hiç beklemediği bir gün idolünün vefat ettiğini öğrenir ama kabullenemez.
İşte o sıralarda kolundaki saate bir şeyler olur ve kendini bir anda 2008 yılında liseye giderken bulur.
Ve aslından Seon Jae ile aynı okula gitmişlerdir.
Onu bildiği için vefatını engellemek ister ve olaylar böylece başlar.
Şimdi Lim Sol sakat zamanında Seon Jae’yi sadece idol olarak sever ve geçmişe gittiğinde de bu yüzden kurtarmak ister. İşte burada ilk hata yapılıyor. Kız oğlanı idol olarak görürken ne ara aşık oldu?
Kızı severdim, bu diziden sonra her şey değişti. Artık görsem yolumu, ay pardon parmaklarımı kaydırıyorum asdfghjklş
O kadar çok mantıksız hatalar yaptı ki ne yazık ki fatura senaryoya değil kendisine yazdı.
Kendisinin ilk izlediğim Extraordinary You dizisini çok sevmemiştim, o da çok tekrar etmişti ama orada kızın mantıksız hareketlerini görmedim. Sadece çok tekrar vardı dedim. Ama burada bırakın ben yaparım, ederim kafalarında olması, en son da sürekli trip atıp ben senin çevrende olmak istemiyorum deyip sürekli oğlanı geri çevirmesi benim üç harflileri tepeme çıkardı sdfghjklş
Yani siz izlerken cidden keyif aldınız mı? :D
Başka dizisini izlemem için aradan zaman geçmesi lazım, sorry Hye Yon…



Byeon Woo Seok//Ryu Seon Jae^^
Ülkenin en ünlü idollerinden olan Seon Jae bir gün hayranlarını üzen başına gelir. O yüzden geçmişe giden Lim Sol sayesinden tekrardan hayat gözlerini açar ama bu sefer lise zamanıdır.
Böyle yazdım ama aslından Seon Jae’nin hiçbir şeyden haberi yok, o sadece yan rol gibi düşünün. Tabii bi zaman sonra işler değişiyor ama ilk zamanlarda konunun habersiz başrolü olduğu için çok üstünden durmayacağım.
Oyunculuk konusundan zaten kendisini tanıyordum, tamam dizisini izlemedim ama biliyordum. Şu güçlü kızın ikinci sezonununda kötü rolü oynadı ama orada çok tatlıydı. Zaten dizide bu yüzden tuttu ya. Oğlan diziyi tanışan kişiydi. Evet konu ilginç, güzel ama devamı kötü olmasına rağmen aşkına hayran kaldık.
Zaten şu an popülerlik olarak bakarsak Kim Hye Yon çok ortalıkta yok ama Wok Seok o kadar doluydu ki dizi ekibi tatile gitmesine rağmen kendisi gidemedi. Öyle düşünün. O yüzden diyorum ya oğlanın oyunculuğu, tatlılığı ve rolü güzel olmasaydı dizi eh işte kategorisinde kalırdı kimse kusura bakmasın. :D
Yani hak ediyor bu kadar popüler olmalı ama bazısında baya bir abartıyorlar. Kadın kılığına girmek nedir ya? Biri şey demiş ergenleri mutlu edeceksin diye bu kılık ne. O kadar haklı bir yorumdu ki.
Şimdi yine böyle romantik biri dizi bekliyorum kendisinden, doyamadık dfghjklş



Song Geon Hee//Kim Tae Sung^^
Dizimizin ikinci erkeği yapmaya çalışmışlar ama ne bileyim ellerinde mi patlamış anlamadım. Yani bakın dizideki amacını bile yazmıyorum, öyle geldi geçti gibi olmuş. Sırf ayıp olmasın diye de son bölüme kadar gösterip, son bölümde bir şeylere eklemişler derken bitiyor zaten dizi.
Oğlana yazık olmuş kısacası, ya ikinci erkek yapmasalardı ya da ikinci erkek rolünün hakkını verseydi.
Başka dizilerde, hak ettiği rolde oynarak izlemek dileğiyle… :D



Seo Hye Won//Lee Hyun Joo^ ^
Lim Sol’ün en yakın arkadaşı olan Hyun Joo diğer dizilerdeki gibi kızımızın hayatıyla ilgili pek bir şey bilmiyorum, yani karışmıyor. Normalde ne olurdu kız başından geçenleri hemen arkadaşını anlatırdı vs. ama burada bu kızımızın rolü çok farklı.
Spoi olmasın diye bir şey demiyorum ama ikinci erkekten daha çok rolü vardı. :D
Kendisini tanıdınız mı? :D Business Proposal’da çatlak arkadaştı. Burada da çok aklı başından diyemem sdfghjk Kız bu rolleri oynamak için oyuncu olmuş. :D
 


Song Ji Ho//Lim Geum^^
Lim Sol’ün abisi olan Lim Geum aklı havada, oyuncu olmak için uğraşan biridir. Her işte çalışıp, üniversitede okusa da aklı fikri oyunculuktur.
Çook komikti, tam bir abi kılıklıydı dfghjkl
O yüzden izlerken eğlendirenlerden biriydi. Bazı oyunculara benziyor, siz de benzettiniz mi?



Lee Seung Hyub//Baek In Hyuk^^
Seon Jae’nin hem en yakın arkadaşı hem de grubunda üyedir. Seon Jae bir nevi In Hyuk sayesinde ünlü olmuştur. Liseden beri seçmeleri katılması ama olmamasıyla beraber son şans Seon Jae’nin yanına gider ve onun sesiyle grup ülkenin en çok dinlenen grubu olur.
Çok şapşikti ve önceden nereden izlediğimi öğrendiğimde şok oldum. :D Shooting Stars dizisinde iç çamaşırı yıldızı diyeyim siz hatırlayın. :D Ya da parkta üstünü başını çıkaran kişi desem? :D
Ama orada böyle sessiz sakin, tatlış olurken burada daha komikti. :D O yüzden çok şaşırdım. :)
Umarım yakın zamanda başrolü kapmış bir dizisini izleriz. ;)
-Şu an kardeş rolünde Love Next Door’da-



Jung Young Joo//Park Bok Soon^^
Lim Sol’ün yalnız başına çocuklarını büyüten annesi. Her dizide böyle sert :D Hatta sert olduğu için kadın için önceden erkek mi diye soruyorlarmış. Hayır kendisi kadın gibi kadın. :D Ve aldığı rollere rağmen gerçekte cidden giyimi, kuşamıyla çok güzel bir kadın.
Bundan öncede A Good Day To Be A Dog dizisinde anneydi, tabii herkes Business Proposal’dan biliyor. :D Diyorum yaa kadın sert, sinirli anne rolünü çekmek için oyuncu olmuş. :D



Kim Won Hae//Ryu Geun Deok^^
Bu da Kdramalarının milli babası :D Seon Jae’nin babası olur, oğlunun geleceğini çok düşünen bir babayı oynadı. İlk Strong Woman Do Bong Song’a izlemiştik, aşırı komikti orada, sonraki rolleride onlardan geri kalmıyordu. :D


Resimler^^


Kız ne yaptı etti oğlanı kendine bağladı yaa asdfghjk



Bu sahne çok komikti :D İzleyenler anladı ;)
Ama çokta tatlıydı…



Her şey böyle başladı…




İşte böyle şapşik halleri vardı <3




Of of offffff 😰😏





Çiftimizin lise halleride güzeldi ama ben yetişkin hallerini daha çok beğendim. Tabii sonradan saçmalamasaydı sdfghjkl




Gifler^^





Hele yaaa, editini görmeseydim önceden izlerken çok gülerdim dfghjkl









Öncesi olanları izleyenler gözlerinden yaş gelene kadar gülenler anladı :D



Ya sen kör kütük aşık mısın… :,(






Bence bu sahne her kısımda çok güzeldi. İlk 13 bölüm çok iyiydi, neden son üç bölümü öyle saçmaladı ki. Bitir işte 13 bölümde. Ne oldu yani, kızın saçmalamasını izledik resmen. :/




Son^^
Bence yukarıda yazdığım yorumlarda dizi hakkından ne düşündüğü anladınız. :D Evet güzel başladı, güzel devam etti ama sürekli tekrarlaması cidden izleme zevkini aldı götürdü. Yani sadece ben düşünsem diyeceğim ki tamam hata bende, izledim ama hoşuma gitmedi ama dizi hakkında birkaç şey söyledikten sonra takipçilerim tarafından aynı yorumlar o kadar çok geldi ki ben şok. :D
Yani sadece benim böyle düşünmediğime çook sevindim. :D
Oyuncu kadrosu güzel, senaryo başta çok güzel, tam aranan kan bulundu derken hopp son kısımlar kötü.
Spoiler yazmak istedim ama genel olarak zaten bahsettim, eğer kız tek değilde birilerinden yardım alsaydı, son kısımda sürekli oğlanı uzaklaştırmasaydı (mıymıy şekilde) on numara, hatta yılın dizisi bile olabilirdi. :) Ama benden geçmedi. Diziyi sevenler beni tehdit ediyor(Engelleyecekmiş instada-o kendini biliyor- :D) hiç üstüme alınmıyorum.
Ama napayım, gerçekler acıtır. :D




Bu fotoğraf spoiler falan değil, o yüzden koydum. :D





Başka yorumlarımda görüşem üzere, sevgiyle kalın^^



Buralarda da varım^^









 

25 Ağustos 2024 Pazar

Kahin'in Peşinde//Rachel Hawkins Kitap Yorumu^^

 Merhabalar^^
Bu kitap hakkından çok fazla yorum yapmam gibi çünkü çok sevdim diyemem. Zaten kısa kitap o yüzden inşallah kısa tutar, fazla uzatmam. :D
Serinin ilk kitabı Kılıçlar ve İncileri sevmiştim, ne kadar biraz önce çok sevemedim desem de birinciden bir tık daha çok sevdiğimi söyleyebilirim.
Ama böyle ahım şahım, şahane bir fantastik kitap beklemeyin. Ben o yanılgıya düştüm ve beklediğim ne yazık ki olmadı. :/
Bundan sonrası birinci kitap için spoiler olacağı için devam etmesin, eğer birinci kitabı okuduysanız devam edebilirsiniz. :)



Harper Price’ın hayatı neredeyse normale dönmüştü. Eforlar, son saldırılarından beri bir daha ortaya çıkmamıştı ve gizemli bir şekilde kaybolan Bee geri gelmişti. Artık Harper hayatındaki önemli meselelere odaklanabilirdi: okul, David’le sarmaş dolaş vakit geçirmek ve hatta Pine Grove Güzellik Yarışması’na katılmak.
Ancak kahramanlık görevi hiçbir zaman bitmiyordu. Eforlar, David’i öldürmek yerine eğitmeye karar vermişti. Tek bir sorun vardı: Harper’ın ona katılması için çetin bir imtihandan geçmesi gerekiyordu. Bu imtihan onu ya daha da güçlü kılacak ya da… öldürecekti.

Harper son yaşanılanlardan sonra hayatına alışmaya çalışmaktadır ama bir yandan da yıllardır rekabet içinde olup, şimdi ise sevgilisi olan David ile zaman geçirmeye çalışmaktadır. Tabii sıkıntılı zamanlar peşlerini hiç bırakmaz.
Çok detaya gerek yok, Harper yine bildiğimiz gibi. Her an her şeyi elinden tutma çabasından ve arkasından iş çevrilince hemen triplenen, küsen bir karakter. Son kısımdan azıcık akıllanır dedim ama nerede, yok yani garip bir karakter.

David'i zaten hepsinden garip yazmış yazar yaa. Oğlan en yakınını kaybediyor, zor bir süreçten geçiyor ama kimse yanında değil. Tabii kendisine düşman olanlara hemen inanması oyyy dedirtti yani.
Kendince haklı olmasına rağmen hemen Harper'ı bırakması daha da sıkıntıydı bence.
Zaten o da bırakılmayı dört gözle bekliyormuş ya neyse sdfghjk


Diğer karakterlerden eski sevgili ve arkadaş mevuzu aşırı garipti ya. Kitap adam gibi sevgili olan yok, ayrıldılar mı tamam her şey bitti. Kardeşim sizin sevginiz bu kadar mı? Ayrıldıktan sonra hiç barışma gibi bir huyunuz yok? Ama barışma yerine yazar şak diye yeni sevgili yazmış asdfghjkl
Şaka bir olay ama Harper ilk gördüğünden ne kadar şaşırdıysa ben hiç şaşırmadım açıkçası. Yazar ne yazacağını cidden şaşırmış valla.
Harper bu konuda haklı ama arkadaşı da haklı. Böyle bir mevzu nasıl söylebilir.
Dikkat ettiniz mi şuraya kadar yorum yapıyorum ve sadece aşk mevzusundan bahsettim farkında mısınız? Bunun fantastik kısmı nerede diye sorarsanız yok ki sdfghjk
Yani var ama o kadar kısa tutulmuş ve o akdar saçma yerlere gitti ki ben hiçbir şey anlamadım. Birinciden bir tık daha çok sevmeme rağmen fantastik kısmı yok denecek kadar azdı. Olan yerleride anlayan beri gelsin sdfghjkl
Cidden, bakın plan yapıyorlar, oratalık bir deprem olmuşçasına sallanıyor sonra ne olduğunu anlamdan herkes ayrılıyor tamam.
Yav o kadar plan yapıyorsanız olay nereye gitti?
Yani o kadar heyecanla yazmışsın yazar da mevzu nerede? Ve son kısımda bir adam vardı, onun olayı neydi peki?
O kadar baştan savma bir fantastikti ki okurken bu ne be dedim asdfghjk
Aşk kitabı mı, fantastik kitabı mı belli değildi.
Zaten fantastik yönü acayip karışıktı, yazar beyninden kurgulamış mevzuyu ama kitaba yansıtamamış. Ben okuduğum fantastik olaylardan hiçbir şey anlamadım, siz anladıysanız bana da anlatın olur mu? :D


Kolay okunuyor, çerezlik bir kitapta ama fantastik niyetine başlamak isterseniz çok bir beklentiye girmemeniz öneririm. İlk kitapta ne azından kız neler yapacağını öğrenmeye çalışıyordu, burada az buçuk bilmesine rağmen garip olaylardan çok ilişkilere yönelmiş, gerçi o0nu da başarmış mı tartışılır.
Seri üç kitaptan oluşuyor, son kitap elimde. Olmasa hiç devam etmem ama David'e neler olacak, ilişkilerde daha ne kadar saçmalayacaklar diye devam edip, bitirmeyi düşünüyorum inşallah.
Bu yorumdan sonra tavsiye etmeyeceğime göre burayı es geçiyorum. :D



Kitaba Puanım 5/3,5^^




Alıntı çıkmadı bu kitaptan. :D





Başka yorumlarımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın^^


Buralarda da varım^^