10 Şubat 2013 Pazar

Satılık Aşk/ Jill Mansell^^




Tekrardan Çt-lik kitap yorumu ile sizlerleyim :)

Ayy kitaplığımda uzun süre kalmayı hak etmeyen bir kitaptı tek kelimeyle :) Neden başta okumadım hemde bir çit lik sever olarak :) daha ilk sayfalarında gülmekten yerlere yattım, herkes oturup Tv izlerken ben oarda kitabı okuyup gülünce durup bana baktılar bu kız ne yapıyor diye :))) Yazarın hayal gücü ve kalemi sağ olsun kahkaha atmama vesile oldu .) Kitabı çok sevdim ve herkese önerdim daha başlarda olmama rağmen ;)

Konuya gelirsek,
Kitabın kapağında da yazar satılık aşak olur mu diye? Evet oluyormuş ben öğrendim :) Lola daha 17 yaşında neye karar vereceğini bilmeyecek yaşta ve bu tam onluk bir mazeret :) Bir gün çok sevdiği sevgilisi Dougie'yenin annesi cazip bir teklifle Lola'nin kapısına çalar. Tabii Lola neye uğradığı şaşırır ve kayınvalidesinin ağzının payını verir ama keşke sonradan o paraya ihtiyacı olmasaydı :) Prayı alıp, Doug'dan ayrıldıktan sonra aradan 10 yıl geçer ve Tekrardan ilk aşkı görür ama bakalım ilk aşkı gerçekleri öğrendikten ve bir mektupla terk ettikten sonra Lola'yı affedecek mi?

Kitap Lola'nin yakın arkadaşlarını etrafında geçen olaylardan da bahsediyor, buna Gabe'de dahil :) Kap komşusu olan Gabe Lola'nın çok yakın arkadaşı ve çok yakışıklı :)
Tabii Sally var bir de o da çatlak arkadaşı ve Doug'un ablası :)

Ne zamandır Çik lit okumamışım ve özlemişim bunula özlemimi gideremedim daha çok çik lit okumak istiyorumm!!
Yazarın kalemi akıcıydı ve hiç sıkmadı. Okumak için o kadar sabırsızlanıyordum ki dizi izlediğimiz de Kübra'ya ne olur bir 5 dakika diye yalvarmışım dır :D Tabii sophie kinsella Sır tutabilir misin? kitabını yerini tutamaz o ayrı :)

Tavsiye kısmına gelince gülmek için bir kitap arıyorsanız tavsiyemdir, okuyun ;)



Kitaptan çok sevdiğim alıntı :)

Ah, şunlara bir bakın hele. Onca kitap ve çok az zaman...Beni satın al, diye bağıran, pırıl pırıl ciltli, leziz kitap yığınları. Lola parmaklarını kitapların üstünde gezdirdi ve özlemini duyduğu bu anın tadını çıkartırken yüzündeki sarhoşumsu tebessümün farkına varmadı bile, ta ki kendisine gülümseyen müşterilerden biriyle göz göze gelene kadar.

"Afedersiniz." Öğle yemeğinde içtiği birkaç kadeh şampanya dilini gevşetmişti, "Ben Mayorka'da yaşıyorum da, bu kadar çok kitabı bir arada görmeyeli uzun zaman oldu."


2 yorum:

  1. okuduğunuz kitapların yorumunu mu yapıyorsunuz yoksa ilginç bulduğunuz kitapları mı tavsiye ediyorsunuz pek anlamadım da

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her okuduğumuz kitaplara olumlu yada olumsuz yorum yapıyoruz ve tavsiye ediyoruz. Tavsiyeye uymakta yorumu okuyan kişiye kalmış :)

      Sil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D