29 Nisan 2021 Perşembe

Her Şeye Evet//Blogları Canlandırma Projesi Film yorumu^^

Selam^^
Blogları Canlandırma Projesinin Nisan ayına geldik. Nisan ayında aile, çocuk ve dostluk üzerine yazılarımızı yayımlayacağız. Bu ay biraz tembelim, zaten çok dizi bulamıyorum, bu ay ki filmi bile şu an yazıyorum. Kitapta okumaya başladım, bakalım yetiştirebilecek miyim? 
Gelecek aylarda bizlere katılmak  ve detayları öğrenmek isterseniz Burayı! tıklayınız. :)
Gelelim filme^^
Film Netflix'in yenilerinden biriydi. Aile filmlerini izlemeyi seviyoruz, izlemediğimiz başka kaldı mı bilmiyorum ama sizin sevdiğiniz varsa yorumlarda bekliyorum^^


Çocukları olmadan önce hayatı her anlamda heyecanlı yaşayan çiftimizin çocukları olduktan sonra her şeye hayır deme huyları ortaya çıkar.  Tehlikeli, zararlı, sınırında olmayan her şeye hayır diyen ebeveynlere çocukları baş kaldırınca çok farklı bir çözümle arayı düzeltmek isterler. Yirmi dört saat çocuklar ne derse her şeye evet diyecekler, tam tersi hayır derlerse çocukların istedikleri ne olursa o olacak. Anne ve baba neye bulaştıkları ilk başta anlamasalar da zamanla keyif alırlar ama işler umdukları gibi gitmez.
İzlerken keyif aldığım filmlerden biriydi, yukarıda da dediğim gibi aile filmlerini seviyorum. Anne, babalara, hatta çocuklara bile eğlence adı altında güzel dersler veriliyor. Bu filmde öyleydi.
Jennifer Garner yine çok iyiydi, biraz yaşlanmıştı haliyle ama oynadığı role göre çok iyiydi. O savaş sahnesi beklenmedik bir şeydi, bence çocuklarda beklemiyordu. :D Edgar Ramirez'i ilk defa bu filmde gördüm, performansı hakkında bir şey diyemem ama iyiydi. Çocuklar daha da iyiydi ama, küçükleri favorim mesela. :D
Sonu beklenen bir şeydi ama güzeldi de. Çocuklarınızla güzel vakit geçirmek için ideal filmlerden biri, belki sizde Her Şeye Evet dersiniz, tabii bu filmden sonra çok hoşunuza giderse. :P





Daha 14-15 yaşından olan kızların küçük olmalarına rağmen bu kadar yetişkin gibi göstermeleri her zaman garibime gidiyor. Neden yani, neden? Hiç hoş durmuyor ne yazık ki ama yabancıların gerçekleri, bir şey diyemeyeceğim. :/ 



Burada çocuklar sınırları çok zorladılar asdfghjklşi





 
Kısaca film yorumum böyle, eğlenceli vakitler için birebir.
Şu tam kapamada izlenilecek güzel filmlerde.
BCP için geçen aylardan neler yaptığımıza burada! bakabilirsiniz^^
Okuduğunuz için teşekkürler, başka yazılarda görüşmek dileğiyle^^



Buralarda da varım^^






25 yorum:

  1. Eğlenceli bir filme benziyor ama pek tarzım değil. Tanıtım için teşekkürler. :) Mayıs ayının teması ne olacak? Ay sonu gelmeden öğrenebilirim umarım. :)

    YanıtlaSil
  2. Çok eğlenceli bir filme benziyor. Şu sıra sağlam kahkahalar atmaya ihtiyacım var. En kısa sürede izlemek niyetiyle. Kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Görmüştüm bu filmin fragmanını, senin yazını okuduktan sonra da sanırım bir şans verebilirim diye düşündüm. Yazı için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Keyifle vakit geçirmelik güzel bir filmdi. Bende iyi vakit geçirmiştim izlerken. Yalnız o sondaki evin hali aklıma geliyor da.. :D Emeğine sağlık^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Off o ev neydi öyle, sanki ben temizleyeceğim. :D

      Sil
  5. Eğlenceli bir film belli alayım listeme. Fotoğraflar, gifler harika :) Emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  6. Netflix'in bu filmini izlememiştim daha önce, ailece izlenecek filmler listesine eklendi :)

    YanıtlaSil
  7. Aile filmlerini seviyorum. Yorumun için teşekkür ederim. Not aldım. Şu sıkıcı günlerde iyi gelicek :) 💗🌺🎈

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel bir film, çok severim aile filmlerini. Teşekkürler bu güzel paylaşım için. Hem sizi tanımış ,hem de bu etkinlikten haberdar olmuş oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ikisi içinden ne demek^^ Bu filmde güzeldi^^

      Sil
  9. Aklı başında isteklere bile sürekli evet demezken sınırsız hayal gücünün isteklerine sürekli evet demek zorunda olmak, keyifli bir film çıkacağa benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de nasıl :D Çok eğleniyor çocuklar ama o son. :D

      Sil
  10. Fragmanını görmüştüm. İlgi çekiciydi. Ailelere evet günü için fikir verebilir ya da saati diyelim. Bir gün dayanamaz çoğu aile :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle düşünüyorum, günü bırak saat anca olur. :D

      Sil
  11. Çok güzel bir filmdi önerin için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  12. Bu film benimde aklımda bir süredir yakın zamanda izleyeceğim umarım :)

    YanıtlaSil
  13. aile filmlerini severim izlerim bunu hoş görünüyor :)

    YanıtlaSil
  14. Yazini daha once de okudum ama yorum birakmamisim. Aile filmi izleyecegimiz zaman acacagim bir film olacak cok eglenceli belli ki. Kalemine saglik😊

    YanıtlaSil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D