13 Haziran 2019 Perşembe

İzlediğim Filmler 20 //Büyük Umutlar, Aşka İki Hafta, Kardeşim Benim 2^^

Selam^^
Yeni film yorumları ile karşınızdayım. Bu sefer karışık türlerde filmler izledim. Sevdiğimde oldu sevmediğim de. :) Umarım bu paylaştığım yorumlardan memnunsunuzdur. Elimden geldiğince izlediklerimi sizlerle paylaşmaya çalışıyorum. :)




Büyük Umutlar^^
Kitabu ben de vardı ama TV+'da denk gelince izlemek istedim, doğrusu izledikten sonra kitabını okuyamazdım, iyi ki filmini izledimd edim. :) Güzel filmdi, bitirmem sorunlu olmasına rağmen ben sevdim, bu tarz kitaptan uyarlanan ya da tarihi filmlere karşı zaafınız varsa kesinlikle öneriyorum. 


Çok yakıştırdım ben oyuncuları.



Tanıdık biri kendisi. Düşün filminden oynamış ama ben izlemedim. :/








Aşka İki Hafta^^
Netflix'de denk gelmişti ve o zamanda Why Secretary Kim?'i izlediğim için merak ettim. Konu birebir aynı gibi. İki sekreterde patronlarının bir dediğini iki etmiyor ve sonradan ayrılma kararı alıyorlar ve olaylar o noktadan sonra başlıyor.
Sevdim ben, eski yapımları sevmem ama konu bakımından, oyunculardan işin içine girdiği için sevdim. Diğer filmlere de şans verebilirim. ;)
Tavsiye de ederim. ;)




Şu kravata bakın yaa, izlediğim de sırf komiklik olsun diye takmıştır dedim ama modaymış anladığım kadarıyla. :P








Kardeşim Benim 2^^
İlk filmi izleyip çok sevmiştim, hatta geçenlerde My Twin ile bir daha izledik ama bunu beğenmedim yaa. Konu olarak, komik bir film olmasına rağmen komiklik göremedim. İlk filmde kalsalardı keşke, olmamış. İzlemek isteyen olursa da Netflix'de mevcut, bakabilirsiniz. ;)






Bu arada ilk filmde eski arabaları vardı, onun verdiği hava başkaydı bu arabayla olmamış. :/








Diğer film yorumları için TIK TIK!!




Başka yorumlarda görüşmek dileğiyle.^^


Buralarda da varım^^



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D