28 Temmuz 2017 Cuma

Haftalık Öneriler//Kitap, Dizi, Film, Müzik^^ #3



Selam^^

Bu hafta da sizlerle beraberim. Geçen hafta ki önerilerime fazla bir ilgi olmadı ama ben yine de sessiz sedasız gelip, giden okuyucularım için yazacağım ve dursun burada ki illa birine lazım olur bi önerim. :)






Kitap^^


Seriyi bitireli bir kaç ay oldu ve halen daha hatırladığım da vay bee dediğim seriler arasında. Ay Günlüğü serisi Winter hariç bütün kitapları Okuoku ve BKM Kitap'da 9.90 tl'den satılmakta. Almak isterseniz bu sitelere bakın derim. Kesinlikle önereceğim bir seri olduğundan kaçırmayın da diyorum.



Dizi^^


Bu diziyi tamı tamına 3 kere izledim, 4.kez de izlerim, o kadar çok seviyorum. Kesinlikle tavsiyemdir. Fantastik sevenler ise gözü kapalı izlemeli, o kadar sıra dışı, sevilesi ve oyuncuların bu kadar uyumlu olduğu bir yapımdı ki ilk öneri de yazmamam hata. Dizimizin adı W Two Worlds^^ Diziden resimleri, gifleri görmek ve benim yorumumu okumak istiyorsanız; Tık Tık!!



Film^^


Geçen hafta da Hint filmi önermiştim ama birden düşününce aklıma gelen ilk film yine Hint filmi oldu. Çok film izlemediğimden olabilir. PK anlayana göre çok çok anlamlı bir filmdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum, zaten Amir Khan filmlerinin hepsi anlamlı, hepsi güzel. :) Yorum blogumda bulunmuyor, izlediğim sıralarda internet yoktu, sonrada üşendim. Bu öneri çok iyi oldu kısacası. 



Müzik^^


Super Junior'dan Heechul'un seslendirdiği Narcissus  ^^
Klibi de çok anlamlı bir şarkı, kesinlikle bir kere bile olsa dinleyin derim. 


Yine Super Junier'dan bir şarkı. Donghae&Eunhae'nin askere gitmeden önce ortaklaşa seslendirdiği Growing Pains^^ Uzun bir süre telefonumun zil sesi oldu, klibi de bir o kadar güzel, onu da izleyin derim. ;)





Bi Haftalık Öneriler yazısının daha sonuna geldik, başka yazılarda görüşmek dileğiyle.^^
Sevgiyle, sağlıkla ve aşkla kalın^^


Buralarda da varım^^
Facebook
Twitter
Instagram








4 yorum:

  1. W'yi severek izlemiştim. Çok çok güzeldi! PK'yı da listeme alacağım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. W bence son yılın en ilginç ve kadrosu en sağlam yapımlarından biriydi. Tabii şimdilerde Goblin var, Moon Lovers var vs. Ama W unutulmazlardan. PK çok anlamlı bir filmdi, tavsiyedir yazımdaki gibi. 😁😁

      Sil
  2. W bence güzel başlamıştı ama son bölümlerinde biraz sıkılmıştım. :D Cinder'ı severek okumuştum ben de, diğer kitaplarına da bu kış devam edeceğim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorumu bir kaç kişiden almıştım, almaya da devam ediyorum. :) Sonunu fazla uzatmışlar ya da bağlayamamışlar dendi ama ben bir hata göremedim. Derler yaa zevkler, renkler. :D Size de bir şey demiyorum, belki kadronun ve konunun güzelliği sonun bu hatasına karşı gözlerimi kapatmıştır ama 3 kere izledim 3 kere izlediğimde de hiç sıkılmadım. :) Cinder ve serisini herkes okumalı. :) Şimdiden keyifli okumalar. :)

      Sil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D