24 Kasım 2014 Pazartesi

Gündüzsefası// Sarah Jio Kitap Tanıtımı^^

Herkese merhaba^^
Uzun bir aradan sonra bloğuma geri döndüm, en kısa zaman da buradan neden olmadığımı sizlere anlatacağım ama ilk önce kitabımızın tanıtımını yapayım ;)

Yeni kitaplarını dört gözle beklediğimiz ve çıktığı zaman kendimizi kaybettiğimiz Sarah Jio kitabı sizlerle^^


Bu kitabın da konusu harika hele kapağı, bayıldım :*

Fazla uzatmadan konuya gelelim^^


Acı ne kadar derinde olsa da zamanla tüm çiçekler güneşe döner yüzünü… 

Kalbin anahtarıdır gündüzsefası. Ruhlarında en derin izleri taşıyanları bile çiçekleriyle sarmalar, filizleriyle umut taşır. İşte böyle gündüzsefasının süslediği bir yüzen evde yaşayan Penny Wentworth, 1950'li yıllarda ünlü bir ressamla evlidir. Her şeye sahip olan Penny'nin tek eksiği ise küçük evlerini taçlandıracak bir bebektir. Ancak gün geçtikçe tek eksiğinin bu olmadığını anlayacaktır çünkü sevgiyi yürekten hissetmek gerekiyordur. Onun hissettiği tek şey ise içini kemiren acıdır…

Ada Santorini New York'ta yaşadığı trajediden sonra ağır depresyondadır. Kendini toparlamak için Seattle'a Tekneler Caddesi'ne gelir. Burada kiraladığı bir yüzen evde eski bir sandık bulur. Sandıkta Penny Wentworth adında bir kadına ait eski eşyalar vardır. Gariptir ki Tekneler Caddesi'ndeki hiç kimse bu kadınla ilgili konuşmak istememektedir. Merakına yenik düşen Ada, Penny'nin gizemli geçmişine adım atarken kendi geleceğini de örmeye başlayacaktır. 

Okuyucuları kalemiyle büyüleyen Sarah Jio'dan bir başyapıt daha. Gündüzsefası'nı okurken, ne kadar imkânsız görünse de her şeyin bir umuda açılacağını göreceksiniz. 

"Kitabı okuyup rafa kaldırdığınızda bile etkisinden kurtulamayacaksınız."


Konumuz böyle, yine harika değil mi??

Yorumum en kısa zaman da sizlerle olacak, hemen okumaktan çekiniyorum çünkü okursam sonra yeni kitabını bekle bekle dur :( Neyse ki Arkadya Yayınevi bizleri düşünüp erkenden çıkarıyor ;)


Başka bir yazımda görüşmek üzere canlar, tanıtımı okuyup hemen bir kitapçıya gidin derim ;)
Sevgiler^^

4 yorum:

  1. Sarah jio gerçekten harika değil mi :) inanamıyorum bir kitabını elime alıyorum ve bitiyor 2 kere oldu bu artık özellikle bırakıyorum kitabı tadını cikarabilmek için sihirli gibi sanki �� Sarah jio konusunda da aynı fikirde olduğumuzu görüyorum :))) ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen harika bir yazar ;) Su gibi akıyor yazdıkları, konuları da harika oluyor ;) Sevilen bir yazar, inşallah hep böyle gider^^ Sarah'ı sevmeyen nadirdir ;)

      Sil
    2. Inşallah ^^ yeni bir kitabı çıkmış hemen çevrilir umarım :)

      Sil
    3. Yeni kitabı çıktı biraz bekleyeceğiz sanki ;) Ama diğer yayınevi hemen çıkarırsa okumuş oluruz ;)

      Sil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D