25 Mayıs 2024 Cumartesi

Bridgerton 3.Sezon Part 1//Yabancı Dizi Yorumu^^

Selamlar^^
Nasılsınız? Beni sorarsanız bu aralar bu diziye takmış durumdayım, çünkü senelerdir beklediğimiz dizi geldi. Çok şükür diyoruz. :D
Çünkü iki buçuk senedir bu diziyi bekliyoruz. Kimin hikayesi olacak onun duyurulması ayrı olay, çekimlerin başlaması ayrı olay, yayınlanması ayrı olaydı. Zaten saçma şekilde iki part yapmaları ise apayrı olay. Dedim iki part yapıldı ne güzel biri altı bölüm olur, diğer altı bölüm olur doya doya çiftimizi izleriz ama ne mümkün. Dört bölüm vardı, sadece DÖRT!
O kadar bekle sadece dört bölüm, şimdi ise ikinci partı bir ay bekle dur.
Peki bu dört bölümden memnun kaldık mı?
Evet ama bazı şeyler olması gerekli miydi tartışılır, onları yorumun devamında bahsederim. :)
Ama genel olarak ben sevdim, şu an kaç kere izledim hatırlamıyorum bile. Her izlediğimde birçok detay keşfediyorum. Mesela şu an bu yorumu yazarken bile izliyorum ve öyle bir detay gördüm ki. :D 
Normalde bütün sezon bitince yorum yaparım diyordum ama bu partı izlediğim zaman kesinlikle yazmam gerek, hem fotoğraflar çok fazla olacak ki şimdi bile yeterince oldu, hem de hazır part oldu, arayıda çokça açtılar neden iki yorum yapmayayım dedim. :)
Bu arada kitaba yaptığım yorumu merak edenler için tık tık^^


Konusu hakkında çok fazla bir şey paylaşmaya gerek yok, zaten siz bu yorumu okuyorsanız ilk iki sezonu izleyip buraya öyle gelmişsinizdir. :)



Nicola Coughlan//Penelope Featherington^^
Pen artık evlenmek istemektedir ve imkansız olan platonik aşkını maziye gömmüştür.
Ama işler hiçte istediği gibi gitmez. İlk olarak Colin ona yardım etmek için teklif ettiğinden o sırada kaçması gerekirken bir anda kabul eder ve sezon başlar.
Aynı kitaptaki gibi Pen değişime uğruyor ama evleme gibi bir derdi yoktu, burada ailesinden bıktığı ve artık yalnız başına her şeyi idare etmek istediği içn evlenmek istiyor. Colin’in ikinci sezonun sonunda söylediklerinden sonra Pen zaten ondan vazgeçiyor, haklıda.
Kitapta Colin’e kızmadım, orada ki serzenişi başkaydı ama burada resmen kızın gururuyla oynadı. Eee haliyle bizde Pen Colin’i süründür dedik sdfghjklş
Çünkü Pen sonuna kadar HAKLI!
Nicola harika bir oyuncu, Pen’i çok güzel oynadı, oynuyor. Ve bir kıyafet ve makyaj insanı mı bu kadar mı değiştirir???
Kız resmen olgunlaştı ama kıyafetleri, makyajı çoook güzeldi. Stilisti kimse helal olsun.
Ve gelelim Nicola’ya. Kadın muazzam biri, hem eğlenceli hem güzel ama en çokta İNSAN!
Karpuzun diyarında olanları biliyorsunuz, işte o günden beri Nicola sürekli paylaşım yaptı, bağış topladı ve her galada rozet taktık. Ve bunları tehdit edilmesine(işiyle) rağmen yapıyor.
Instagram hesabımda öne çıkanlarda hem dizi hem de Nicola için paylaşımlar yaptım, bakabilirsiniz.
Uzun lafın kısası yürekli bir insan kendisi, kariyerini hiçe sayıp elinden geleni yapıyor. Hatta bugün açtığı bağış toplanmış, yeniden bir tane daha açtı. <3
Şuraya bu konu için daha çok şey yazarımda dizi yorumu olduğu için geçiyorum. :)
Ama Nicola bu davranışıyla herkesin(Kötülerin hariç)kalbini fethetti. <3



Luke Newton//Colin Bridgerton^^
Özgür bir hayatı olduğu için şehir şehir gezen Colin sonunda eve gelmiştir ama çok şey değişmiştir. İlk olarak Pen ile Eloise artık konuşmuyordur, Pen kendisiyle konuşmayıp mektuplarına cevap vermemiştir ve yeni sezonda çok değişmiştir.
Colin’e Pen kadar bizde çok kızdık, hiçbir şeyi hak etmiyordu ama bu sezonda adam olmuş kendisi sdfghjkl Zaten Pen’in söylediklerinden sonra anca aklı başına geliyor akıllımızın.
Kitapta da öyleydi, anca aklı başına geldi.
Çok şey yazarımda spoiler olur diye devam etmiyorum ama inanın bazı şeyler için içimizin yağları eridi gitti. Senarist bizi duymuş gibi. Kıskançlığından süründü, süründüüü :D
Luke Newtoon hakkında diyeceğim pek bir şey yok. Kendisi disleksi ve ona rağmen oyuncu olması takdiri hak ediyor. Gala ve röportajlarda baktığımız zaman belli ki psikolojik olarakta çok rahat bir insan değil ve onu rahatlatan tek kişi ise Nicola. Ya bu kadın daha ne yapsın, etrafındaki her insana iyi geliyor. <3
Şu ara pazarlamayı çok iyi yapıyor bu ikili ama böyle pazarlama olmaz olsun yaa cidden sdfghjkl
Ama izleyin bakın bu pazarlama değil, o gerginliği ve rahatlamayı anlıyorsunuz.
Bu yüzden bırakın şu pr işini ve hemen açıklayın!! ACİL!! :D



Sam Philips//Lord Debling^^
Bu adam hakkında ne yazsam spoiler olacak, o yüzden çok detaya girmeden kısacık bahsedip geçelim.
İlk olarak Pen’e ilk onun ilgilenmesi çok tatlıydı ama en sonda Pen’in sorusuna verdiği cevap olmadı ya.
Fragmanları izlediğimiz zaman daha farklı şeyler bekledim ama olmadı gibi.
Yine de yakışıklı adam ve Pen’e çok yakıştı.
Oyuncu gerçekte daha genç biliyor musunuz? Kamera arkasını izlediğimde çok şaşırdım. :D



Diğer karakterimizde var tabii. Olması güzel ama sanki sezon Kate ve Anthony’ninmiş gibi neden bu kadar az varlarmış. Eğer çok izlemek istiyorsanız gidin ikinci sezona. Çok az ve yeterli koymaları çok iyi olmuş bence.
 Violet yine harikaydı, arkadaşlar o sonda yaptığı neydi öyle. Bu kadın annelik konusundan çooook iyi :D
Diğer kardeşler aynı, yine söylemeleri gereken yerde her şeyi söylüyorlar, aferinn :D


Normalde bu aileyi sevmiyorum ama burada çok komiklerdi. Yine detay vermeyeceğim ama bazı gafları çok komikti. :D


Resimler^^



Dizide Francesca’nın olaylarıda geçti ama geçmesi gerekti. Onun mevzusu daha başka. Büyük ihtimalle devam sezonlar için yapılan bir şey.


Burada beni yine sinir etti Colin -_- Bu rahatlık nereden geliyor acaba? Kız senin askerlik arkadaşın mı??





Nicola’nın yani Pen’in hafif kilolu olması bazı izleyenleri tatmin etmedi ama arkadaşlar şu uyuma, kimyaya bakabilir misiniz?
Bence kilosu aşrısı gereksiz bir detay, kendisi çok iyi bir oyuncu ve bütün sezonu hatta üç sezonuda üstlenmiş olması çok tatlı. Ve kitapta da hafif kilolu. O yüzden ben çok yakıştırıyorum ve kimyaları çoook iyi. Birinci sezondaki başrollerin her şeyi uyumlu olsa da(Oyuncular kilolu değil) ona rağmen sıfır kimya vardı. Sadece akılları başka şeydeydi. -_- O yüzden bu çift onlara bin basar, Kate ve Anthony’ye bile.
Bunlara kızanlar varsa ağlayarak gidip günlüğüne yazabilir. :D



Şu eldeki yara detayı kitapta da, burada da çok güzeldi.
Ve genel olarak kitapta devam etmelerini hem şaşırarak hem de takdir ederek izledim. İnşallah ikinci partta da bu devam eder. Mesela balkon sahnesi KESİNLİKLE olmalı. :D


    Ve gelelim bu iki en iyi arkadaşa. İkinci sezonu izlediğinizi düşünerek detaylı yazacağım. Çünkü eğer bu sezonu izlemek isterseniz ilk sezonları kesinlikle izleyin.
Eloise hak verdik ama kendi kaşındı. Pen bırak bu işleri, başına bela olacak derken illa araştırdı ve sonunda ne oldu?
Tamam daha sert bir Eloise bekliyordum yalan değil ve ılımlı olmasını beğendim ama bugün tiktokta izlediğim bir videoya da hak vermemek elde değildi. Pen’e kızabilirdi ama hakkıda ama bu kadar değil. Destek olmasını çok isterdim. Umarım ikinci partta bizi sinir etmez.



Ve gelelim Colin’in davranışlarına sdfghjk
Arkadaşlar Pen’in isteğinden sonra aklını kaybetmesi ama Pen’in umrunda bile olmaması OLAYYY değil miydi? Kız resmen umurumda bile değilsini gösterdi ama Colin.. Colin kelimenin tam anlamıyla yandı, kavruldu asdfghjkl Hak etti, hem de dibine kadar. :D


Benedict yine bildiğiniz gibi.
Şahsen istediğim sezona, karakterlere kavuştum o yüzden devam sezonları çok ilgimi çekmiyor ama Benedict’i merak ediyorum. Onun için saçma şeyler yazmışlardı ama çok şükür öyle şeyler olmadı.
Umarım dördüncü sezon Benedict olur ve güzel bir hikaye yazarlar.


Şu bakışlar var ya şu bakışlar..
İşte bu bakışları her gördüğümüzde sevinçten kahkaha atıyorduk sdfghjkl


Fotoğrafa üç saniye bakınca Pitbull-Give Me Everything şarkısı çalıyor asdfghjklş



Burada kitaptaki gibi Pen Colin’in yazılarını okuyor. Bizde ne yazmış öğreniyoruz ama ben kitapta geçenleri tercih ederdim. 


Gifler^^




Bu arkadaşlık mevzusu hakkında konuşmak istemiyorum. -_-




Böyle yana yakıla Pen’i ararsın. İyi oldu 😏


Pen bazı şeyleri kafasında o kadar bitirmiş ve imkansız görüyor ki şu olayda aslından bir şeyler anlayabilirdi. :/ Ama iyi oldu, hasretinden sürün Colin sdfghjkl


Ayy burada Colin’in özledim deyip, Pen’in şak diye cevap vermesi çooook iyiydi. Bu kısma bayıldım, yürü be Pen! 






Arkadaş halleri bile çok tatlı, şurada bile olağanüstü bir kimya var nasıl görülmez yaa.
Neyse gören görüyor, görmeyen kör herhal sdfghjkl


Şimdilik son^^

O son kısım neydi arkadaşlar!!!!!
Kitapla aynı olmasına mı bayılayım, Colin’in söylediklerine mi?
Böyle bir dört bölüm sonu beklemiyordum açıkçası ve şuraya kadar bile fazla saçma karakter detayı eklemelerine rağmen ben beğendim.
Diyorum ya kitaba uygun gitmeleri buna sebep oldu bence. Okuyanlarda bilirdi ki kitapta çok fazla olay yok ve detayları eklemezlerse eğer dizi dört bölümde biterdi.
Bu yüzden o kısımları gereksiz bulsamda olması gerekti.
Pen ve Colin sahnesi olması gerektiği kadardı, hatta öyle sahneler vardı ki bir saatlik bölümle eş değerdi resmen. Bknz. Üçüncü bölümün son yedi dakikası ve diğer son kısımlar sdfghjklşi
İnşallah ikinci partta daha çok görürüz, birinci sezon bir nevi tatmin etti, ikinci sezondan da aynı performansı bekliyorum, hatta daha fazlaa. :D





Başka yorumlarımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın^^


Buralarda da varım^^






18 Mayıs 2024 Cumartesi

Aşık ve Gururlu//Melissa Nathan Kitap Yorumu^^

 Selamlar^^
Gardrops hesabından sürekli alışveriş yaptığımı az çok biliyorsunuzdur, instagramda takip ettğim bir arkadaş güzel kitaplar satıyordu, hemen inceledikten sonra bu kitabı da ekledim ve fazla bekletmeden okudum.
Gurur ve Önyargı uyarlamalarını çok seviyorum, o yüzden de almak istedim bu kitabı.
İlk başladığım zaman çok zorlandım, hem tarzı farklıydı hem de karakterler isimleri çok birbirine girdi. Düşünün son elli sayfa var ve ben halen daha kim kimdi diye on kere düşündüm. :D
Onlarında dışından çok hatası olmasına rağmen sevdimm


Devasa egoya sahip erkeklerin kendilerini paramparça edecek yeteneğe sahip kadınlar aradığı dünyaca bilinen bir gerçektir.
Dergi yazarı Jasmin Fields, hayır amaçlı bir Aşk ve Gurur uyarlamasında Elizabeth Bennet rolüne mahkum kaldığında, oyunun yönetmenin, Hollywood’da yürekleri yerinden oynatan Harry Noble’ın, tam da düşündüğü kadar züppe bir adam olduğunu görünce hiç şaşırmaz. Sonuçta karşısında duran bu adam, köşesi için muazzam bir malzeme ve provalar için de eşsiz bir eğlence kaynağıdır.
Ve derken büyük bir felaket yaşanır. Jazz’ın en yakın arkadaşı, ona bir paket çikolata almayı bile çok gören bir adam için genç kadını terk eder, ailesi gözleri önünde parçalanmaya başlar ve ödüllü köşesi hızla yokuş aşağı inişe geçer. Ve daha da beteri, Harry Noble’ın gözleri hala inatla üstündedir.
Işıklar kısıldıkça, seyirciler sessizleştikçe ve sahne sırası yaklaştıkça, iki önemli şeyin farkına varır. Bir, repliğini tamamen unutmuştur ve iki, Harry Noble üstündeki pantolonun içinde nefes kesicidir.


Jasmin haber değeri olur diye yardım derneğinin düzenleyeceği Gurur ve Önyargının tiyatro oyunu seçmelerine gidince Elizabeth Bennet rolünü alır. Hem işine hem de oyunla zamanı geçen Jasmin o sırada kibirli, diğer insanlarla konuşmakta zorlanan oscar ödüllü Harry ile uğraşmak zorundadır.
Jasmin tam bir Lizzy'di. Harry'ye karşı olan tavrı, onun için söylenenlere hemen inanması aynı kitaptaki ve filmdeki gibi sinir etti.
İşte o yüzden Lizzy her zaman önyargılı ve asıl kibirli olan o.
Hatta burada karakterimiz başı yaşananlardan sonra kibirli olduğu anlıyor. Tabii diğerlerinde de gerçekleri öğrendiği zaman hata yaptım diyor falan ama diğerlerine yapımlara, kitaplara bakınca ilk defa burada okumak cidden iyi geldi.
O yüzden baştan sinir olduğum Jasmin'i sonradan sevmiş olabilirim. :)
Sadece o sondaki Harry ile olan mevzu, ev mevzusu biraz abartı geldi. Halen daha anlamaması asdfghjkl


Harry bildiğimiz Darcy işte :D
Cidden o başta ki davranışları hiçte iyi değildi. Hani insanlara olan davranışı falan ama sonradan ortaya çıkıyor ve hak veriyorsun. Bir de insanların mizacı bu olabilir yani, herkes herkesle hemen kanka olamaz değil mi?
Herkes sen mi Jasmin? :D
Ama onun dışında Jasmin'e olan hisleri çok güzeldi. Zaten yazar arada diğer karakterlerimiz içinde bölüm yazdı. Tabii yine başta çok iyi anlamadım ama okumaya devam etti. Bu kitabı da öyle kabul ettim ne yapayım. :D
Aynı Darcy gibi Jasmin'e ve ailesine yardım etmesi, onun iyiliğini düşünmesi çok güzeldi.
Yine kalbimizi çaldın Darc.. Ay pardon Harry asdfghjkl
Sen mi gerçek adını söylemek istersin Harry, yoksa ben mi açıklayayım Darcy asdfghjk


Jane ve Bay Bingley'i oynayacak olan George ve Jack çok tatlılardı. :D Yani her uyarlamada bunlar daha tatlı ama nefretten doğan aşk her zaman en iyisi. ;)
Tabii kitap günümüzde geçtiği için ilişkilerde çok farklı oluyor.
Onu okuyanlar anladı bence, detaya gerek yok. Neyse ki yazar çok fazla detay vermemiş bu çok hoş.

Doğrusu ilk okumaya başlayıp, bir elli sayfa okuduktan sonra bırakmak istedim, o derece anlamadım düşünün ama dedim devam et, o kadar okumak istedin, o kadar aldın.
İyi ki devam etmişim.
Bu tarz hem Gurur ve Önyargı'yla harmanlanmış hem de karakterlerin aynı onların gibi olması çok güzeldi. Zaten sonradan Harry Jasmin'e diyor ki sen aynı Lizzy'sin ben de Darcy. Rollerimiz üstümüze yapışmış gibi. :) O kadar haklı ki.


Kitabı bitirdiği zaman yazar hakkında uzun bir yazı vardı, ilk başlarda kitaplarından bahsediyordu. Hatta kendisi Jane Austen'ın İkna uyarlamasını da yapmış ama bizde ne yazık ki çıkmamış kitap. Keşke çıksa yaaa :/ Bu kitap çıkalı seneler olmuş, yayınevi hatırlamaz bile ama ben instagramda paylaşacağım zaman buna değineyim. :) İnşallah yazarın hatırına İkna uyarlamasını çıkarırlar.

Başta cidden okumakta zorlansamda genel olarak sevdim, tabii orijinalinde olduğunu gibi beni sinir eden yerlerde oldu. Mesela bu kitaptaki William daha beter ki, keşke sonunda da hak ettiği dışlanmayı alsaydı. Yani yaptıkları iyi değildi, hem de çok kötüydü.
O yüzden sonradan ortaya çıkması sinirimi bozdu. Onun dışında sonuda çok iyiydi. Azıcık daha uzun olsaymış sadece diyorum. :)
Denk gelirse okumanızı çok isterim. Zaten Gurur ve Önyargı'nın uyarlamalarını seviyorsanız listeye alacağınızı düşünüyorum. :)



Kitaba Puanım 5/3,5^^




Alıntılar^^

Eğer gözler ruha açılan pencereyse Harry, Jazz’in ruhunu ilgi çekici buluyordu.


*****

“Anne baba, bu Jasmin Field. Benim Elizabeth Bennet’im.”




Jazz’in bildiği bir şey varsa, o da kariyerini ne kadar sevse de gidene kadar sabırla beklemesi gerekiyordu.




Bir yorumda böylece biter, başka yorumlarımda görüşmek üzere.
Sevgiyle kalın^^














14 Mayıs 2024 Salı

Marry My Husband//Kore Dizi Yorumu^^

Selamlar^^
Şu dizinin yorumu neden bu kadar basiretsiz yaa. Kaç kere oturdum başına bir türlü başlamadım gitti. Dün gece başlayayım derken bilgisayar bozuldu iyi mi :D
Çok şükür düzeldi. :,( Bir miktar ağlayabilirdim eğer düzelmeseydi. :/
Buna da şükür deyip devam ediyoruz. :)
Dizi daha çıktığı ilk günden gündemdeydi. İlk olarak Park Min Young'un dizi için zayıflaması gündüm oldu, sonra dizinin webtoon'dan uyarlaması ve en sonda dizinin intikam ve entrikalarla dolu olduğu için merak edildi. Kore'de reytingler nasıldı bilmiyorum ama onların güzel algısını düşünürsek eğer beğenmemişlerse şaşırmam sdfghjkl
Zaten Park Min Young'un sevgili skandalı yüzünden baya bir ortalık karışmıştı ama onlara rağmen dizi on numara beş yıldız ilerledi.
Peki ben sevdim mi?
Evet ama sıkıldığım yerler oldu. Onları sonra açıklayacağım inşallah^^
Buna rağmen genel olarak sıkılmadan, şaşırarak ve heyecanla izlediğim diziydi.
Kadro çok iyiydi ama sonradan neler oldu neler. Çıkan skandallardan sonra çokta şaşırdığım söylenemez.
Nedeni birazdan sizlerleee sdfghjkl

 

Konusu:
Ölüm döşeğinden olan Ji Won en büyük desteği çocukluk ve en sevdiği, güvendiği arkadaşından görür. Bir gün eve gittmek zorunda kaldığında eşiyle, güvendiği arkadaşını basar ve onların ellerinde can verir.
Şans bu ya hayata tekrardan gözlerini açan Ji Won 10 sene geriye gider. O zaman eşiyle evli değildir ve hastalıkta ortalıkta yoktur ama eğer aynı şeyleri yaparsa geçmiş hayatından bir şey değişmeyip aynısını tekrardan yaşayacaktır.
O yüzden hem hayatını yoluna koymalıdır hem de eşi ve arkadaşından intikam almalıdır.
O günden sonra farklı insanlardan yardım alacaktır.



Park Min Young//Kang Ji Won^^
Babasını kaybettikten sonra tek yakın arkadaşı Soo Min olan Ji Won yıllarca onu kaybetmemek için elinden gelini yapar.
Yıllar sonra hastalandığından son günlerini yaşarken bir gün eve gider ve manzara çok hoş değildir. Eşi ve en yakın arkadaşını aynı yataktan görür ve aslından kendisinin vefat etmesini beklediklerini öğrenir.
Bunları duyduktan sonra ortalığı yıkan Ji Won her ne kadar mücadele etmiş olsa da onlar yüzünden vefat eder.
Uyandığı sırada aslında on yıl geri gitmiştir ve henüz ne evlidir ne de hastadır. Bunları fark ettiği an hemen işleri yoluna koymaya odaklanır ve tabii intikam almaya da.
Ama o kadar kolay değildir.
Park Min Young'u seviyorum, oyunculuk konusundan hem çok iyi hem de her rolün hakkını veriyor. Burada sevgilisinin yaptıkları yüzünden skandala karışmış olsa da ne alaka yani, sonuçta kadın ayrılmış bitmiş bu iş. Hesabına geçen para var mıymış ki?
Neyse buna rağmen kadın istifini bozmadan işine baktı, yüksek reytinglerde aldı, oh miss. :D
Ve rolü, çoook iyiydi biliyor musunuz?
Hem masum rolü hem de dişli karakteri oynamak kolay değil, hadi kolay olsun onu seyirciye aktarmakta meziyet ister. 



Na In Woo//Yoo Ji Hyuk^^
Ünlü bir şirketin müdürü olan Ji Hyuk aslında şirketin varisidir ama kimse bilmemektedir. Şirketindeki olaylardan sonra müdehale etmek ister ama işler çok karışıktır.
Şimdi bu adam hakkında önemli bir bilgi olduğun için çok fazla yazamıyorum spoiler olacağı için, o yüzden oyunculuğundan bahsedip geçeceğim sdfghjklş Belki spoiler olarak yazarım sonra, yorumun durumuna göre değişir.
Kendisini ilk defa burada izledim ama tanıyordum. Sadece dizilerini hiç izlemedim. Park Min Young’dan genç ve baya uzun. O yüzden de çok fazla eleştiri aldı ama ben ikisinide çok yakıştırdım. O yüzden yaş ve boy çok gözüme batmadı.
Oyunculuğu ve rolüne uygunluğuda çok iyiydi. Dizideki değişimizde vay anasını avradınıydı bu arada sdfghjkl



Lee Yi Kyung//Park Min Hwan^^
Çalıştığı şirkette tanıştığı ve ilk başlarda sevdiği kadınlar evlendikten sonra huyu, suyu değişen bir adam ya da varlık mı desek.
Neyse, buna da çok bir şey yazmaya gerek yok. Vasıfsız bir birey. Gözü dışarda ve parada. Para için yapmayacağı şey yoktur. İşte öyle bir karakter.
Kincana bey olur kendisi, oradaki rolünden sonra bu rolü şok etkisi yarattı herkeste. Yani bu kadar mı iğrenç, kötü bir karakter olur. Yani daha kötü şeyler yazacağım ama bu karaktere değmez.
Sonunu hak etti ama sürünse güzel olurdu. Gerçi olması gereken olmak zorundaydı, izleyenler anladı :D
Oyunculuk olarak ilk başlarda o kadar sinir oluyordum ki kendisine sosyal medyada falan göreyim hemen geçiyordum ama adam nasıl bir oyuncuysa kendini hem sevdiriyor hem nefret ettiriyor asdfghjkl
Adama yoldan geçen herkes çok kızıyormuş, hakaret falan ediyormuş. Valla böyle bir karakteri kabul ettiysen sonucuna katlanmak zorundasın dfghjkl
Çünkü her ne kadar gerçek olmasa kızılacak bir kişi var ortada yani :D
Wakiki dizisinde o kadar komiktiki, burada da saçma hareketleri oldu, gülmedik demem ama yok arkadaşlar o karakter iğrenç bir karakterdi.
Lütfen adam akıllı bir rol kabul et Lee Yi Kyung :D



Song Ha Yoon//Jung Soo Min^^
Kafadan çatlak olan Soo Min arkadaşının her güzel şeyine gözünü diken kötü biri. Ji Won’unda kendisine muhtaç olması ona ortam sağladığı için her anlamda kadının hayatında at koşturuyor, işi, eşi vs.
Bu karakter hakkında ne yazsam bilemiyorum. Kötü, safi kötü!
Hem de öyle böyle değil. Yani kadın o kadar karaktersiz ki Yi Kyung yanında halt yemiş. Çünkü Yi kyung para ve kadın düşkünüyken bu mutluluk düşkünü ve aşırı kıskanç. Zaten aşırı kıskanç kadından korkun. -_-
Şimdi gelelim asıl meseleye, iyi karakteride oynamak bir şey, kötü karakteride ama aslından kötüyü oynamıyor yaşıyorsa?
İşte burada işler karışıyor. Dizi bitti, reytingle yüksek, oyuncular tanınıyor falan derken bu kadın için okul yıllarında zorbalık yaptığı ortaya çıkmasın mı. Baya delilli falan hem de.
Kesin bir red yok, kabul var mı çok hatırlamıyorum ama denilene göre varmış, yapmış yani.
İşte bu yüzden izleyenlerin çoğu demek ki izlediklerimiz oyunculuk değilmiş, gerçekmiş. Aynen öyle. Bir sahnesi var insan korkuyor suratına bakasın. Nasıl bir role girmek bu diyorsunuz.
O yüzden yapmasa bile içinde bir yerlerde bir şeyler varmış gibime geliyor.
Skandallar battı ama bu yükselişin ağır düşüşü oldu. Hemen dizi çeker mi sanmam.
Kendisini ilk Fight For My Way dizisinde izlemiştim, orada da tam tersi o kadar sakin ve nahif bir karakterdi ki buradaki rolünü izleyince şaşırmış olabilirim. :D



Choi Gyu Ri//Yoo Hee Yeon^^
Ji Won’un çalışma arkadaşıdır ve kendince sırları vardır.
Daha detaya gerek yok sdfghj Kendisi dizinin neşe kaynağıydı resmen. Aşırı tatlıydı ve yemek yemenin sanat olduğunu düşünen biri(Ben öyle söylüyorum :D)
Modadan ve yemekten anlayan Hee Yeon Ji Won’a çok yardım edecektir.
İlk defa burada izledim, diziyi gerçekten eğlenceli hale getirdi. Bazen aşırı entrika ve kötülük vardı ki yoruyordu insanı sdfghjk



Lee Gi Kwang//Baek Eun Ho^^
Ji Won’un hem lise arkadaşı hem de ilk aşkıdır. Yıllar sonra okul buluşmasında karşılaşan çiftimiz daha sonradan arkadaş olmaya devam eder.
Bu spoiler değil, zaten kimin ne olduğunu bildik dfghjk
Sadece tam ikinci erkek rol kimin derken bu çıkmış. Çünkü Ji Won’un kocası bu vasıfta değil. -_-
Kendisi Highlight, eski adıyla beast’in üyesi. Dizi çekmişliği var ama burada görünce çok şaşırdım ve rolüne bakınca idol halinden çok farklıydı. O yüzden sevdim kendisini ama keşke şu şivesini yapmasaydı yaa :D
Şapşik bir karakterdi. :D



Ha Do Kwon//Lee Suk Joon^^
Ji Hyuk’un avukatı olan Suk Joon mizaç olarak çok serttir. Şirketin ve başkanın iyiliği için elinden geleni yapan Suk Joon zamanla başka birine daha yardım etmek için uğraşacaktır.
Sh**ting Stars dizisinde ilk izledim, orada o kadar tatlıydı ki buradaki rolünü şaşkınlıkla izledim. Hem çok sert hem de otoriter biriydi. Orada da başkandı ama böyle değildi sdfghjk
Ama izlemek zevkliydi. ;)



Gong Min Jung//Yang Ju Ran^^
Ji Won’un bir diğer çalışma arkadaşıdır. Ji Won yaptıklarından sonra işlerin değiştiğini Ju Ran’dan daha çok anlar.
Buralar spoiler bildiğiniz gibi. Birçok dizide izledim ama en son nerede izledim hiç hatırlamıyorum. :O Oysa ki yeni izlemiştim. Hemen araştırıp geliyorummm
Geldimmmm
En son HomeTown Cha Cha Cha dizisinde izlemişim ama orada o kadar genç duruyor ki şu an şaşkınım. Ama bir yerde daha izledim diye hatılıyorum. Dizi geçmişine bakıyorum izlediğim bir şey yok. :/
Büyük ihtimal ya başka biriyle karıştırıyorum ya da Cha Cha dizisindeki aklıma gelmiyor bir türlü :D
Bu dizide en sakin karakterdi ama sonradan birlik olmaları falan güzeldi. :)



Kwon Bo-A//Oh Yu Ra^^
Diğer bir kötü ama bunun kötülüğünün sınırı yok. Bunun bir de parası var ya istediğini yapıyor ama diğerleri fakir olduğundan sadece sinirlenmekle kalıyorlardı. O yüzden zengin birini düşman etmeyin kendinize asdfghjkl
Kendisi şarkıcı diye biliyorum, hatta diziye ilk girdiğinde baya gündem olmuştu ama tanımadığım için şu an ismini yazarken hatıradım.
Güzel kadındı ama kötüydü rolü. :/
Arkadaki bey amcada Ji Kyuk’un dedesi. Böyle bilseniz yeter, detay verecek pek bir şey yok çünkü. :D


Resimler^^


İkiside modadan anlamıyormuş yaa sdfghjk



Bu sahne ve devamı. En çok bu kısmın editleri dolaştı ortalıkta, o yüzden daha çok merak etmiştim diziyi. :D




Kadındaki değişim wowluktu sdfghjkl



Yani şöyle beyefendiye öyle bir şive yakışmış mı Allah’ını seversiniz??





Hele bakın burada kim vaaaaar asdfghjklş
Spoiler değil :P


Dizinin webtoonu. Ama nasıl benzetmişler, ben şok.
Bu arada bu webtoon’u okumak çok istiyorum, çünkü burada daha fazla aşk sahneleri var gibi. :P


Kadın zayıfladı diye herkes bir laf etti ama kariyeri için kadın neler yaptı beee takdir ettim.
Bu kadar kilo vermek kolay değil ki zaten kendisi zayıf. İlk başlarda çok göze batıyordu ama bence zamanla kilo almaya başladı. O zayıflama hali ilk hastalık durumu içindi bence. Yine de bunu yapması bile alkışı hak ediyor. 👏 


Burada birkaç fotoğraf vardı ama spoiler olacak diye kaldırdım. Çok güzellerdi beee ;(


Gifler^^


Spoiler olacak diye bir şey yazmıyorum ama ne güzellerdi beee <3


Değişim dediğin böyle olur. 👏


Iyy sapık -_- Ji Won sonradan iyi dayandı cidden.



Şu peçete olayını acilen bizim ülkeyede kazandırmamız gerekiyor asdfghjk





    Bir değişimde bu, oy maşallah <3


Boy falan bahane, nasıl yakışmışlar 😏





Şu kadın Min Hwan’ın annesi.
Cadaloz bir kadındı, yani böyle kaynanalardan Allah bütün kızları korusun AMİNNN
Vardır çünkü gerçeği :P



Bu sahne dizinin belki de en en en iyilerinden biriydi. Biriydi diyorum çünkü o kadar en iyi sahneler vardı ki zirveyi daha başka diziler zorluyor. :)




-Spoiler Başlangıcı-

Çok ufak konulardan bahsedip bitireyim, uzun tutmayacağım yani.
İlk başlardaki geri dönüşten sonra kadının aslında kaderini engellediği zaman başkalarına geçiş yaptığını anlamasına şok oldum. Zekaya gel. Zaten dizinin asıl amacı bu, herkesten intikamını alıp gidebilirdi ama kaderi nasıl ki başkalarından çıkmaya başladı işler karıştı.
Ve bunu bir şekilde diğerlerine aktarması inanılmazdı.
Sonrasından adamından kendi gibi olması, hatta ve hatta önceden kızı tanıyıp, ondan hoşlanması çok güzel detaydı. Düşünsenize eğer o göl kenarından kalkıp gitmeseydi kız hayatları daha farklı olacaktı.
Ama kader bu ya bir şekilde yine beraber oldular.
Ve en önemlisi ikisininde öğrenme sahnesi, hem de BTS ile.
Ne yazık ki bu sahneyi ben diziden önce izledim ama ilk defa izleseydim şok üstüne şok yaşardım ve çoook beğenirdim. Yine beğeniyorum ama ilk izlemenin tadı başka ki öyle bir geçiş yapmışlarki ben şok.
O yüzden siz siz olan popüler diziler oldu mu hemen izlemeye başlayın, yoksa spoilerın alasını yiyorsunuz. Bunu son yorumumda da yazayım herkes bilsin asdfghjkl

-Spoiler Bitti-





Ve Son^^
Diziyi sevdim, bir yere kadar çok heyecanlı gitmesi ama o yerden sonra sanki her şey başa dönmüş gibi olması hoş değildi, sıkıcıydı. Orada sıkıldım yalan değil ama sonradan hemen toparladılar. Kötü, farklı karakterleri ve yan rollerdeki değişimler ile bence iyi devam etti.
Uzun zamandır böyle entrikalı dizi izlemiyordum iyi geldi.
Sizde böyle bir şey arıyorsanız listeye alın derim.
Kadın intikam aldıkça yüreğinizin yağları eriyor resmen :D
Sadece ufak bir uyarı yapmak istiyorum, eğer izleyecekseniz lütfen spoiler yemeden, editlerine bakmadan hemen izleyin. Ben öyle bir hata yaptım, en olmadık yerin editlerini izledim ki o kısımlardan istediğim zevki alamadım.
İzleyeceğiniz dizi güncel ve popülerse hemen başlayın derim. ;)
Dizi 16 bölüm, ben Telegramda bir kanalda izledim, isterseniz bana insta ya da e-posta yoluyla ulaşın linki atayım. :) Telegramda izlemek çok kolay oluyor çünkü. ;) Reklam vs yok.




Başka yorumlarımda görüşmek üzere sevgiyle kalın^^


Buralarda da varım^^