26 Ocak 2023 Perşembe

The Sound Of Magic//Mini Kore Dizisi^^

Selamlar^^
Geçen yılda izlediğim ama beğenmediğim bir dizi kendisi. Normalde yorum yazmayı düşünmüyordum ama Instagram hesabımdan anket yaptığımda yorumun gelmesi istendi, bende bugün yarın derken şu an başına oturdum. Yani kısa yorum yazacağım diye başladım, yoksa yine kalırdı. 
Dizi Netflix'in orijinal dizilerinden biri. Webtoon'dan uyarlama bir dizi. Sihirbazlığı konu alıyor ve müzikal bir eser. Gizem falanda var. Müzik konusunda çok hoşuma gitmedi, tam olarak müzikalleri seviyor muyum onu da bilmiyorum ama bunu izlediğim zaman müzikal kısımlarını geçtiğimi söyleyebilirim.
Başta da dediğim gibi diziyi sevmediğim için öyle uzun uzun bir yorum yapamayacağım, hatta karakterler için bile yazmayacağım, kısaca konudan bahsedip geçeceğim.



Kızımız (Choi Sung Eun) fakfakir, babası yüzünden borç batağında ve kardeşine bakmak durumundadır. Babası arada gelir ama o da yardım için değildir. Annesi de zaten kaçmış gitmiştir.
Kız o kadar fakirdi ki ödev karşılığı esas oğlandan(Hwang In Yeop) para alıyor ki bunu kız istemedi. İşler karışık burada. Gerçi bu olayda bambaşka, hatta sonradan olanlar falanda bir garipti. Yani açık açık söyle ailene, oğlan için bir aile sorunu yazmak istemişler ama olmamış.
Sihirbazımız Ji Chang Wook'umuz çok iyiydi, öyle böyle değildi yani ama tip olarak. :D  Karakter olarak çok değişikti, yine de diğer karakterlere göre gizemli oluşu çok ilgi çekiciydi.
Bunlara rağmen sırf onun için bile diziye iyi diyemiyorum.
Acaba kendisinden şöyle on numara beş yıldız bir dizi izleyecek miyiz çok merak ediyorum. :/
Hep böyle kurguda kötü dizileri seçiyor adam. -_-

Zaten bu dizideki kıza diyecek bir şey bulamıyorum, yani başka oyuncu mu kalmadı. Ji Chang Wook'u da geçtim Hwang In Yeop' bile olacak bir partner değildi ne yazık ki.
Belki seveni olmuştur bilemem ama ben yakıştıramadım. Diziyi sevmememdeki en büyük sebepte bu olabilir.



Şu saçlara bakın, nasılda yakışmış :'(


Yan yana oturuyorlar ama gizli saklı ödev-para işini okulun bahçesinden yapıyorlar, Allah'ım yaaa, bu ne cahillik ki ikisi de sınıfın en zeki öğrencileri. :P




Müzikal kısmı gelince rengarenk ortamın olması, ışık gösterileri falan aşırı güzeldi. Müzikleri hoşuma gitseydi izlerdim. :D



Hwang In Youp burada çok çok iyiydi. Yani kız olmasaydı bu ikili ile çok iyi bir dizi olabilirdi. :D O derece iyilerdi ama ne yazık ki kızı ön plana koymuşlar.





Papağanın bir sahnesi vardı, orada nasıl üzüldüm nasıl. Kalbim kırıldı resmen. :/


Gifler^^



Ji Chang Wook'un salaş kıyafetleri>>>>>>>>>>







Güzellik ya <3
Bu oğlanın 91 doğumlu olması şokunu hala atlatamadım. :/






Hiç sevmediğim dizilere böyle yorum yazıyorum ne yazık ki :D Hatta arasının bu kadar açılmasına rağmen yine de yorum yazdığım için kendimi tebrik ediyorum. :D
İzleyip seven var mı çok merak ediyorum, hatta ikinci sezonu hak eden dizilerden sonra bu dizinin ikinci sezonu olursa bozuşuruz. Hak etmiyor ama işte Netflix'in işi de belli olmaz. Eğer yaparlarsa da bir zahmet daha iyi kurgu olsun lütfen, belki onu severiz falan. :D
Dizi 6 bölüm, 1 saatlik. Düşünün şu kadarcık mini diziyi bile zor izledim. :D

İzlemek isteyenlere karışmam ama büyük bir beklentiyle sakın başlamayın, hayal kırıklığı yaşarsanız. ;)



Buralarda da varım^^


Başka yorumlarımda görüşmek dileğiyle, sevgiyle kalın^^




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D