25 Eylül 2017 Pazartesi

İzlediğim Filmleri #2 // My Annoing Brother, Bir Alışverişkoliğin İtirafları, Love, Rosie(Kadere Bak)^^

Herkese merhaba^^
Yine bir film yorumu yazısı ile karşınızdayım. Bu sefer ki filmlerimiz de Kore filmi de var. :) Gelelim filmler.^^


Hyung(My Annoing Brother.)


Instagram'da denk gelip hemen izlediğim film. Jo Jung Suk olunca diziler ve filmler benim açımdan daha farklı oluyor. Adamın oyunculuğu MÜ-KEM-MEL!!
Bu sebeple kendisini en iyi oyuncu ilan ediyorum.Bunun yanı sıra bir de kadro da Park Sjin Hee var. Sevdiğim kadın oyunculardan ama bu filmde çok geri planda kalmış. Böyle geri planda kalacaktı neden kabul etti merak ettim. D.O zaten Exo'nun en yetenekli oyuncu adayı. Filmde bir de kör rolünü oynamış, vay be dedim. Geleceği var bu çocuğun. :D

Konusu;

Doo-Sik (Jo Jung Suk) dolandırıcılıktan hapse girer ve kardeşi Doo-Young (Do Kyung Soo) sayesinde cezaevinden tahliye olur.15 yıl sonra eve dönen Doo-Sik kardeşi ile birlikte yaşamaya başlar. Doo-Young judoda gelecek vaat eden bir sporcudur ve milli takım için yapılacak seçmelerden bir gün önce Doo-Young bir kaza geçirir ve hayatı altüst olur.
Yeppudaa. com'dan alıntıdır.

Fragman İçin Tık Tık!!

Oyuncular;
Jo Jung Suk
Park Shin Hee
D.O

Filmi sevdiğim söyelenemez. Her yazımda dile getiririm bu adamlar(Koreliler) dizi konusunda çok iyiler ama filmde çuvallıyorlar. Konu çok iyi ama başarılı bir şekilde beyaz perdeye aktaramamışlar. Ne güldüm, ne ağladım. Vasat bir film olmuş. Verdiği mesaj güzeldi ama bu kadar yatırılan paraya, emeğe yazık. Dizi olarak çekselerdi daha iyi ve seyircisi bol olurdu bence.
Not: Afişler de komik bir filmi gibi dursa da ağır dramdır haberiniz olsun. :)
Dipnot: Tavsiye olarak da eğer oyuncuları sevmiyorsanız boşuna zaman kaybetmeyin derim. :)




Jo Jung Suk yine oyunculuğunu konuşturmuş. Ne güldüm ama(Evet nadir güldüğüm yerler oldu. :D)




Bu kısım da film biraz güzelleşti. Jo Jung Suk'un değişip kardeşine yardım etmesi güzeldi.(Spoi değildir.)





Gelelim ikinci filmimize.^^

Bir Alışverişkoliğin İtirafları^^


Kendisi Sophie Kinsella'nın Alışverişkolik serisinin ilk kitabı, adından da alığı gibi Bir Alışverişkoliğin İtirafları kitabının uyarlanan filmidir. (Ne yazdım ama. :P)

Konusu;
Bir Alışverişkoliğin İtirafları filminin konusu, Becky Bloomwood modayı takip etmekten kendini alıkoyamayan ve bu durumunun farkında olan bir alışveriş koliktir. Bu takıntısının masrafını karşılamak için iş bulmak zorunda kalan Becky mali danışmanlık konusunda köşe yazarlığı teklif edilir ve tabii ki ortaya komik sonuçlar çıkar.
Fullfilmizlesin.com Alıntıdır.

Fragman İçin Tık Tık!!

Oyuncular;
Hugh Dancy
Isla Fisher
Joan Cusack
John Goodman
Krysten Ritter

Birebir kitapla aynı olduğunu söylemek isterim. Tabii bir kaç detaylar dışında. Çok sevdim, oyuncular ve karakterlere uyumlu oluşları çok güzeldi. Seri film olarak devam etseydi çok sevinirdim ama yapacak bir şey yok. Kaç sene olmuş çekselerdi çoktan çekerlerdi. Oysa ki Sophie'nin her bir kitabı film olmayı hak ediyor. :)
Kitabını okuduysanız kesinlikle izleyin, kitabı okumadan da izleyebilirsiniz ama şunu bilin ki kitap daha komik ve daha güzel. :)



Burada Becky coştuda coştu. Ben utandım be. :D


Bu kadar elbise ve ayakkabı da cidden fazla. :D



Love, Rosie(Sevgilerle, Rosie.)^^


My Twin izleyip kesinlikle izlemelisin demesinin üstünden bir seneden fazla geçti. Tabii ben o sıralar fazla film izlemiyorum. En sonunda Youtube'da karşıma sık sık çıkınca ve Pegasus Yayınları da kitabını(Kadere Bak) basınca izlemek istedim. Gerçi ilk kitabı okuyup izlemek daha mantıklı geldi ama aklıma uyup iyi ki kitabını okumamışım. Eğer öyle bir şey yapsaydım kafayı sıyırırdım sinirden herhalde.
Filmde bile zor dayandım. -_-
Neyse efenim güzel filmdi, kesinlikle öneriyorum.

Konusu;
Rosie ve Alex  5 yaşından itibaren çok iyi arkadaştır. Birbirlerine daha öncesinde başka gözle hiç bakmamışlardır, ya da gerçekten öyle midir? 18 yaşında yapmış oldukları seçimler sonucunda birbirilerinden uzaklaşacaklardır. Seneler sonrasında aralarına mesafeler girmesinin ardından geçmişte yaşadıklarını ve anılarını unutmayı başaramamışlardır. 

Fragman İçin Tık Tık!!

Oyuncular;
Sam Claflin
Lily Collins
Suki Waterhouse
Tamsin Egerton
Art Parkinson


Her iki oyuncuyu da çok severim, Lily Collins Kemikler Şehri filminden sonra favorim oldu. Sam Claflin ise Senden Önce Ben'de daha bir favorim oldu.(Önceden izlemişliğim var ama hangi filmdi unuttum.)
Tekrar, tekrar izleyeceğim bir film kendisi. Tabii ki de öneriyorum sizlere de. :)




Her bir sahnesi olaydı ve akışı bozmadan seneler atlaması ise en beğendiğim yönü oldu bu filmin.


Burada yüreğim parçalandı. :(


Şu gamzeyi gören var mı? İşte o filmin en bi harikasıydı. <3


Sam Claflin'in tipine bakın. :D





Diğer toplu film yorumlarımı merak edenler için;













Bir film yorumu daha bitti. Başka yazılarda görüşmek dileğiyle.^^


Buralarda da varım^^

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D