21 Aralık 2015 Pazartesi

Mim: Merak Ediyorum...?

Herkese merhaba^^

Kore mim'imden sonra  Kore Fenomeni blog sahibesi benim mim yapmayı sevdiğimi öğrendi ve sağ olsun beni en son yaptığı bir mim'e daha etiketledi^^ Bu mim biraz daha kişisel bir mim. Hakkınız da sevip, sevmediğiniz bir çok şeyi ortaya döküyorsunuz :D Şahsen bu tür şeyler de iyi değilim ama kitap, Kore hakkında derken ortaya bir kaç şey çıkar her halde^^




İşte başlıyoruz;

*Kendimde sevmediğim bir çok özellik var ama ne yazık ki bazen yapmaya devam ediyorum.

*İnsanlara çok çabuk güvenen biriyim, başım çok ağrımıştır bu olaylar yüzünden.

*Bir insana çok kızdıysam başta kin tutarım ama sonra unutur giderim, sallarım o kişiyi, gereksiz kin tuttuğuma da üzülürüm. Ama bilirim ki onunla konuşmamı isterse benim için çok iyi bir şey yapması lazım. Yine de o kırıklık içimdedir.

*Yemek ayırt etmem, her şeyi yerim ama çikolataya ayrı bir zaafım vardır.

*Kahve ve çay canım isterse içerim olmasa da olur benim için.

*Kitap okurken bir şey yiyemem ve içemem. Bir zaman sonra içtiğim şeyi unutup, soğuturum.

*Tam bir ev kuşuyumdur. Bu yüzden çok tepki alıyorum ama hazırlanmak, dışarı çıkmak falan beni çok gerer, ta geceden düşünürüm yarın nasıl çıkacağım diye. Öyle mantıksız bir psikolojim var. Yine de arkadaşlarla bir kafe de oturup uzun uzun sohbet etmeyi severim.

*Giyim alışverişini sevmem. Alacaksam da hemen bulup almak isterim.

*Gereksiz yere mağaza, mağaza dolaşmaktan sinir olurum. Bunun yüzünden de çok fırça yemişliğim var.

*Sürekli plan yaparım. İşte bugün bunu yapıcam diye ama doğru düzgün yapmışlığım yok. Buna sinir olup daha plan yapmayacağım diyorum ama kafam da birazdan ne yapacağımı yine düşünmeye başlarım, olmayınca da sinir olurum. Bu da değişik bir psikoloji :P

*Bazen çok ve gereksiz konuştuğumu düşünürüm.

*Çok, çok ciddi olmayan konular da gülme isteğimi zor bastırırım.

*Gülmeyi severim, herkesin de sürekli gülmesini isterim ama imkansız.

*Her konuyu değil ama ciddi ve bazen gereksiz konuları çok kafaya takarım. Sonradan da gereksiz konuları kafaya taktığım için kendime çok kızarım.

*Sevgimi fazla belli etmeyen bir insanımdır.

*İlaç kullanmayı sevmem, gerekmedikçe içmem. Bu sebeple de çok azar işitirim çünkü bu konuda baya dik kafalıyım. 

*Telefonumun kurcalanmasını hiç sevmem, hele müziklerimi birilerinin açmasından huylanırım. Yani değişik ama o benim bir nevi özelim.

*Bazen çok unutkan olurum.

*Fotoğraf çekmeyi severim ama poz verme özürlüsüyüm.

*Takıntılı biriyimdir. Bir eşya dahi olsa yerinden oynasın yada yeri değişsin değişik duygular hisseder onun eski yerine gelmesi için kendimi paralarım.

*Takıntılarım sadece bunlarla ilgilidir yoksa çoğu şeyden çok çabuk sıkılan biriyimdir. Bu seneye kadar Kore dizisi izlemem ise bir mucize :P

*Uyumayı çok severim yine de gece baya geç uyurum tabii annemler erken kalkmadığım için çok kızar. Bilmiyorlar ki tam bir gece kuşuyum.

*İkiz olduğumu herkes bilir o yüzden ikizim var demeyeceğim :P Sadece insanların bize uzaylı gibi bakmasına ve İkizler denmesine My Twin ile sinir oluyoruz. İkiziz ama Allah'a şükür isimlerimiz de var. 

*Kitap okumayı çok severim ve herkesin okumasını isterim. Yine imkansız bir şey.

*Çevremin benim yaptığım şeylere saygı göstermesini isterim(Kitap okuma, alma ve Kore fanı olmam gibi.)

*Yeni başladığım kitap bir hafta elimde kalırsa o kitap ne kadar güzel olursa olsun soğurum.

*Okunacak kitap çok olduğundan en az 3 günde kitabı bitirmek isterim.

*Yüzlerce okunacak kitap olduğu halde eğer indirim var ise almak için elimden geleni yaparım. Çoğu kitabı da almışımdır :D

*Kitap alışverişi yapmak en büyük hobim ama burada az kitapçı olduğu için netten almak zorundayız ve bu bile beni heyecanlandıran bir şey. Kısacası ufak şeylerden mutlu olan biriyim.

*Kitabı sevemediysem ve yarısını geçtiysem o kitap bitecek. Yarım bırakma taraftarı değilimdir.

*Uzun, uzun yazılar yazmayı sevmediğim için yorum yazmayı da beceremem. Bir çok şeyi öncede kafam da düşünürüm ama iş ki yazıya dökeyim. O yüzden yorumlarımı pek beğenmem, yazdıklarımı da tekrar, tekrar okurum ve My Twin'e okuturum.

*Çok şey istemem ama şöyle kocaman bir kitaplığım olmasını isterim.

*Bitirmeye az kalmış kitaplarımı genellikle yattıktan sonra bitiririm. Öyle bir takıntım var.

*Kore dizisi izlemeyi bırakamam, o gün izlemesem de o bölüm ya pc'de yada telde olmalı. Önceden her şeyi hazırlar(Bölümleri indirmek gibi) ama uygulayamam.

*Daldan dala atlamayı çok isterim lakin yapamam. Örneğin bir diziyi izliyorsam başka diziyi görüp onu da izlemek isterim ama kendimi durdururum ki elimde ki dizi bitsin, yine de çoğu kez bu kuralı ihlal ederim.

*Son olarak da değer verdiğim kadar değer görmek isterim ama hiç bir zaman dengeyi tutturamam ve hep üzülen, kırılan ben olurum. 


Düşünüp, taşınıp en sonunda bunları yazdım. Çoğu şeyleri yazmamış olabilirim, bu tür şeyleri yazmayı fazla beceremem ve birden aklıma gelmiyor. :D Önceden yazıp kaydetmem gerekiyordu :D Eğer aklıma gelen bir kaç şey olursa güncellerim yazıyı^^

Çılgın kişilerle bitireyim :D

Kore Fenomeni'ne çok teşekkürler, mim'lere etiketlemeye devam :D Yapmalarını istediğim kişiler ise Evilin Dünyası (My Twin'in blogu) Kitap Tutkusu, Kütüphanemden Kitap Manzaraları, Nabrut Ve Biz, Son Sayfası "Hayat",  Seyhan'dan Hayata Dair Güzellikler canları etiketliyorum^^ Yapmışsanız link istiyorum :* Yapmak isteyenler ise çekinmeden alın, yapın ve linkleri atın^^ Merak ederim sonra, meraklı ben, :)



Başka mim'ler de görüşmek üzere^^ Hakkım da çoğu şeyi öğrendiniz, bende sizleri daha iyi tanımak isterim :D




6 yorum:

  1. Ben de zevklerime saygı gösterilmesini isterim ama arada bir karşıma düşüncesizler çıkıyor. - Bu *arada bir* ifadesi yeni sınıfıma kadar geçerliydi. Artık her gün onlarla aynı ortamda bulunmak zorundayım :P* ama artık alıştım gibi :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden saygı istiyor insan, zevkler ve renkler. Ben onu severim, izlerim, okurum başka islerimi ve başkalarını engellemediği sürece bana özel şey. ;) Alışıyor insan bi yerden sonra ;)

      Sil
  2. Insanın kendini tanıması çok güzel ve bence çok zor olan bir şey. Bunları böyle yazmak üstün başarı gerektirir diye düşünüyorum. Yani insanın üstünde oturup düşünmesi gerekir ama öyle bi oturuşta da değil baya baya haftalar sürer benim bunları yazmam. O yüzden tebrikler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten zor, düşün, düşün anca bunları buldum :D Bende bir kaç gün önceden çok düşündüm ama not alamadığım için unuttum :D Teşekkür ederim^^

      Sil
  3. eskiden bende
    *Kitabı sevemediysem ve yarısını geçtiysem o kitap bitecek. Yarım bırakma taraftarı değilimdir. derdim sonra yekta kopanın bir söyleşisine katıldım. hiç bir kötü kitap sizin vaktinizden değerli değil. yarısına gelip hala sevmediğiniz kitabı atın gitsin dedi. haklı dedim o günden sonra yarım bırakmaya başldım.
    mim için teşekkür ederim. zor dönebilidm ama kısa zamanda cevaplamayı umuyorum.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vaaay gerçekten çok güzel ve anlamlı bir söz. Uygulamak lazım ;) Cevaplarını merakla bekliyorum ;) Sevgiler^^

      Sil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D