21 Haziran 2013 Cuma

Obsidiyen / Jennifer L. Armentrout Kitap Yorumu^^


Ve sonunda Daemon severler kulübüne bende katıldım en alasından :D
Her türlü erkek karakter gördüm tabii yeri geldi mi baya baya öküz oluyorlar ama Daemon onları sollamış geçmiş yaaa :D 


Daha ilk çıktığında gelen iyi yorumlardan sonra merak üstüne merak ettim ama okul nedeniyle almak ve okumak kısmet olmadı ne yazık ki ve daha biraz önce Facebook daki kitap sayfama Kitap Rüyası 3. kitabın kapak fotoğrafını ve ön okumasını yayınladım ve kendimden utandım :/ Daha yeni kitabı okudum ve 2.kitap daha yeni elime geçecek ;) Ama Dex'in bu hızına hayran kalıyorum diğer yayın evlerine bakacak olursak ;)
Yorumuma gelecek olursak Daemon gerçekten tam bir öküz hatta yaptığı hareketler ve söylediğini sözleri okuyunca ağzım acık kaldı :D



Neyse efenim hep öküzlüğünden mi bahsedeceğiz birazda Katy'ye nasıl yardım ettiğinden bahsetmeyelim çünkü kitabın tadı kalmaz ;) 
Katy'ye gelirsek tam benlik biri ve tabii kitap bloggerleri içinde bu dahil :) Bizim gibi tam bir kitap ve blog hastası I love Katy^^ :D

Kitabın konusuna gelecek olursak;
Katy yeni taşındığı şehre zor alışıyordur.Yan komşusu yakışıklı oğlan ortaya çıkınca başta çok sevinir ve annesinin baskılarından da kurtulmak ister. Ta ki yan komşusu yakışıklı Daemon ağzını açana kadar, Kate o dakikadan sonra sinirlerinin yatışmayacağını anlamıştır. Birde bizim öküzün kardeşi vardır ve Kate onu tanıdıktan sonra Daemonla aralarında dağ kadar fark olduğunu anlar. Her ne kadar Daemon'un öküzlüğü yeteri derecede görse de uzak kalamıyor yakışıklı ve karizmatik hallerinden ;) ( Ki bizde okuduğumuz halde ayrı kalamıyoruz :P )
Bu iki yalnız kardeşin bir sırları vardır ve Katy'nin öğrenmesi onlar için iyi olmayıp başlarına bela açacaktır ama yine de kader ağlarını örer :D

Kitabın son bölümlerinde yazar Daemon'ın ağzından da yazmış oraya bittim yaaa süperdi, Daemon sende az değilsin hanii :D Azıcıkta öküzlüğün den vazgeçsen ;)
Birde bir bölüm vardı ki öküzlüğünün dibine vurmuştu Daemon, yuh dedim yaniii :D

Kate'nin sabrına hayran kaldım ben olsam çoktan ağzının ortasına bir tane patlatmıştım :P
 İkinci kitabı yukarıda belirttiğim gibi yakın zamanda elimde olacak ve meraklardayım cidden neler olacak, aldığım duyumlara göre öküzlüğü Katy devralmış :O Yakışır, birazda o süründürsün :D

Yine ve yeniden bu kitap blog günlerinden B.ablamdan hediye geldi bize^^
Kendisine çok çok teşekkür ediyorum, Daemon'la tanışmama vesile oldu çünkü <3

Kitaba puanım 5/10



Tavsiye kısmına gelince her ne kadar okumayan kimsenin kalmadığını bildiğim halde okumayanlar çağrım size bence diğer kitapları bırakın ve Daemonla tanışın ;)

Katy'nin Daemon'u ilk gördüğü hali;


Daemon ağzını açtıktan sonraki hali;




Bir kaç alıntıya ne dersiniz? ^_^

Başımı eğip baktım. Üzerinde BENİM BLOG'UM SENİN VLOG'UNDAN DAHA İYİ, yazıyordu. :D

"Ondan tam dört dakika otuz saniye önce doğdum," diye böbürlendi gözlerime bakarak. "Teknik olarak o benim küçük kız kardeşim."

Tam bizlik :D
İkiz olsan da o aradaki dakikalar her zaman avantajdır ;)
Ağzı kulaklarına vardı. "Sıradaki soru?"
" Neden bu kadar dangalaksın?" Sözcükler, iyice düşünmeden ağzımdan dökülüvermişti.
"Herkes bir konuda uzmanlaşmalı, değil mi?"
"Şey, harika bir iş çıkarıyorsun."

ehehhehhe öküzsün falan ama Daemon I love you :D

Yorumumun sonuna gelmiş bulunmaktayım :)
Bir daha ki kitap yorumu ile görüşmek dileğiyle oxox ^_^

4 yorum:

  1. Sen de 3. kitap diyorsun ben şaşırdım kaldım 2 kitaplık seri zannediyordum bende de ilk kitap var 2. almadım o nedenle de okumadım temmuz kitap siparişimde 2. ekleyeyim çevrildiyse 3. de ekleyip bir solukta baklavalı boylu poslü öküzlerimizi okuyayım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ehehheh tam olarak seri sayısını bilmiyorum ama 3.yolda yakında raflarda olur ;) 2.çoktan çevrildi okundu bile sadece biz kaldık işte :D En kısa zamanda elimde olacak inşallah :D Baklavalı tipleri sevmem ama Daemon istisna :D

      Sil
  2. Ben ikinci kitabı okuduktan sonra ağzım açık kalmıştım :D Cidden Daemon öküz möküz ama çok romantikte aynı zamanda :D Katy'nin kitap bloggerı olması da çok güzel bir durum.Jennifer çok güzel yazmış ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooo ikinci kitap daha mı heyecanlı? :D Neyse ki merakımı yakında gidereceğim ;) İlk kitapta fazla göremedik romantikliğini ama bakalım oniks'te nasıl :D Evet Katy'ye bu yüzden sevdim ;) Evet yazarım diğer kitaplarını okumak lazım ;)

      Sil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D