28 Temmuz 2016 Perşembe

Savaşçı//Melissa Landers Kitap Tanıtımı^^

Merhabalar^^

Kitap yorumlarından sonra tanıtımları da yazayım dedim :) Bu sefer ki kitabımız Go Kitap'dan çıkan Yabancı serisinin 3.kitabı Savaşçı.
Seriyi sevmiştim, uzaylıları konu alması ilgi çekiciydi ve üçüncü kitabımız Yurt dışında çıktığı an itibariyle bizde de yayına hazırlandı ve şimdi de çıktı^^

Gelelim kitabımıza^^



 Ölümcül bir darbeyi savuşturup iki dünya arasındaki ittifakı güvence altına alan Cara ile Aelyx nihayet bir tatil yapabilecektir. Tam da hayal ettikleri gibi bir yer olan minik kolonilerinde günlerini sahilde midye toplayarak ve birbirlerinin kollarında uyuyarak geçirirler. Ama tatil kısa sürer. Dünya ve Leihr gezegenleri arasındaki anlaşma, her iki gezegeni de ortadan kaldıracak kadim bir gücü uyandırmıştır. Yıldızlararası barışın gizemli koruyucuları olan Ariboller bu ittifakı galaksiye karşı bir tehdit olarak görmektedir. Dünyalıların ve Leihrlilerin ittifakı bozup kendi gezegenlerine dönmeleri için bir ay süreleri vardır, yoksa her iki ırk da Ariboller tarafından ortadan kaldırılacaktır.

Zaman daralırken Cara ile Aelyx kolonicilerden oluşan bir ekiple Dünya'ya gider, burada eski dostlarıyla bir araya gelip Aribollerin kim olduğunu, ne istediklerini ve ittifakı neden bir tehdit olarak gördüklerini çözmeye çalışacaklardır. Gittikçe artan gerilim iki gezegeni de topyekûn bir savaşa doğru sürüklerken Cara ile Aelyx hem kendi gelecekleri hem de dünyalarının kurtuluşu için canla başla savaşmaya hazır olmalıdır.


Vaayy konuya bakın hele, yine heyecan dorukta^^
Ve kapak yine harikaa^^
Merakla bekliyorum^^





Serimiz şimdilik 3 kitaptan oluşuyor, Savaşçı kitabının sonunda neler olur bilinmez ama serinin devamı olduğunu da o sonla öğreneceğiz ;)


Yabancı Kitap Yorumu İçin Tık Tık!!
İşgalci Kitap Yorumu İçin Tık Tık!!


Başka yazılarda görüşmek üzere^^
Sevgiler :*



Buralarda da varım^^



4 yorum:

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D