18 Mart 2016 Cuma

HAFTANIN BLOGU #5 Pudra Tozu^^ Yeni Bir Etkinlik^^

Herkese merhaba^^ 

Geçen haftalar da Çarşamba günü yaptığım etkinliği Cuma gününe aldığımı bildirmek istemem, çünkü zamanı gelince ve işlerim olmayınca yine Çarşamba akşamları yayınlayacağım :D İki haftadır böyle oluyor, devam günlerde düzelmesi dileğiyle^^


İlk olarak geçen haftalarda neler varmış ve bu nasıl bir etkinlikmiş diyenlere linkler gelsin :)

HAFTANIN BLOGU
GEÇEN HAFTA YAZILANLAR;

 Birinci Hafta İçin Tık Tık!!
İkinci Hafta İçin Tık Tık!!
Üçüncü Hafta İçin Tık Tık!!
Dördüncü Hafta İçin Tık Tık!!

Yine geçen haftalarda Blog turumuz olan OKK'nin bloglarını tanıtmak istediğimi dile getirmiştim ve bunu tanıma sırasına göre yapacağımı da eklemiştim :D Sırayı bozmadan devan ediyorum^^
 Veee şimdi sırada Pudra Tozu var^^



OKK'mizin bir tanesi, ablamız, canımız ve sonradan gelip, iyi ki de grubumuza katılmış dediğimiz kişi^^ Sonradan katıldı dememdeki amaç, OKK Blog Turunu kurduktan epey sonra grubumuza dahil oldu. Kendisiyle önceden sadece bloglarımıza yorum bırakma aracılığı ile tanıyorduk. Hiç öyle konuşmamız olmadı. Ama sonradan gruba dahil olunca gerçekten, samimi söylüyorum iyi ki o gün grubumuza dahil oldu diyorum :D Kendisini hepimiz çok severiz, onu sevmeyen ölsün :P Çok mu ağır oldu ama hayır çok iyi oldu, hoş oldu :D Kendine has tavrı, kişiliği, tutumu ve sayısız fikirleriyle grubumuzun ablasıdır ve fikir fabrikasıdır ;))  Kişiliği hakkında fikrimi sunduğuma göre şimdi de bloguna bir göz atalım :D




OKK'nin bir kitap tur blogu olduğunu bildiğinizi varsayıp, hepimizin kitap kurdu olduğunu söylememin gerek olmadığını düşünüyorum :D Pudra Tozu'da hepimiz gibi bir kitap kurdudur. Her tür olmasa da çoğu türü okuyor. Çoğumuzun zevki bir ama kendisi Fantastik ve Distopya okumaz. Daha çok Historical, günümüz aşk, aile-arkadaşlık gibi türleri sever. Ama bize alışa, alışa Fantastik ve Distopya türlerine de göz kırptığını düşünüyorum ;) 
Ben nasıl Kristin Hannah hayranıysam kendisi de tam bir Danielle Steel hayranıdır. Bununla ilgili de harika bir yazısı var, Yazı için Tık Tık!!. Sizde kendisi gibi Danieel Steel hayranıysanız tavsiyelerine bir bakın derim :)


Gelelim OKK'nin resmi hobisi olan Kore'ye :D


Bizler gibi Kore hastasıdır kendisi ama şu bir kaç senedir işlerinin yoğunluğu sebebiyle hem bloguyla fazla ilgilenemiyor hemde Kore dizisi, filmi takip edemiyor :( inşAllah en kısa zamanda işleri yoluna girer de ayaklarını uzatıp, kahvesini alıp Kore dizilerine döner :)
Çoooook dizi yorumu, haberleri mevcut blog da, ilgilenenler için kesinlikle bakılması gereken bir blog ;)


Sadece kitap ve Kore değil, hayata dair, ufak bilgiler de blogun da var ;)



Bu tür bilgilere açığım, takipte ederim diyenlere gelsin :) Harika bir anlatımla sizlere ufak bilgiler vereceğine inancım tam;)



Uzun lafın kısası kendileri hem harika bir insan hemde harika bir bloga sahip, inanıyorum ki yakında harika yazılarla sık sık bizimle olacak ;) OKK  ve ablam diye demiyorum gerçekten  güzel, anlamlı ve harika yorumlar da bulunan bir blogtur. Şimdi yine derseniz ee tanıdığın, tabii bu kadar övgü ama birazcık blogun da gezinin ne demek istediğimi anlayacaksınız ;) 
Son olarak şiddetle tavsiye ediyorum blogunu ;) 


Sosyal medya olarak blog'da yazı yazamasa da sıkı bir Instagram'cıdır. Kendisini daha iyi tanımak ve ufak ama yararlı bilgiler almak istiyorsanız Instagram'ınada uğrayın derim ;)


Sosyal Medya hesapları;

Pudra Tozu Blogu için Tık Tık!!
Instagram Hesap Linki İçin Tık Tık^^


Bir Haftanın Blogu yazısının daha sonuna geldik, başta dediğim gibi belirli günüm Çarşamba ama benim işim yine belli olmaz durur, durur yine Cuma yaparım :D Neyse yazım geliyor mu geliyor :P Gün önemli değil, değil mi canlar:D


Sevgiyle ve dostlukla kalın^^

Buralarda da varım^^




4 yorum:

  1. heyooo!!!! Esra Ercan! emeğinize, kaleminize sağlık ki! süper olmuş hemen de ziyaret ettim ;) OKK olayını görüyorum ama nedir ne değildir bilmem, çekilişe de katıldım galiba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiimm^^ OKK olayını kısaca açıklarsam kitap blog turu. Belirli bir kitap için tanıtım, özel yazı ve yorum yapıyoruz bir kaç günde. Şu sıralar işler nedeniyle tur yapamıyoruz ama enn kısa zaman da sizlerle olacak OKK ;)

      Sil
  2. Yeni kesfedecegim bir blog bakmaya gidiyorum..:)

    YanıtlaSil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D