14 Ağustos 2012 Salı

"Issız Erkekler Korosu" Ademoğlu Pansiyon.




Canan Tan Issız Erkekler korosu Büyük bir zevkle okunup, bitti...

Uzun bir aradan sonra Canan Tan kitabı okumak çok güzel bir histi. Özlemişim yazarımızı ;) İlk kitap çıktığında işte beklenen kitap dedimm ne yazık ki kitabı elime alıp sayfaların az olduğunu görmemle biraz hayal kırıklığına uğradım. Ama kitabı bitirdikten sonra bu kadar sayfa olması bile güzeldi dedimm tabii fazla olsaydı da okurdum :) Çünkü kitap tek kelimeyle harikaydı <3

Kitabın konusuna gelince Ademoğlu pansiyona sadece erkekler geliyor, çalışmak dahi olsa bu pansiyona  kadın giremiyor. Bir akşam Pansiyonun yöneticisi Recep fasıl gecesi düzenlemek ister ve her şeyi ayarlar. Gelen konukların neredeyse hepsi aynıdır.  Ta ki bazı konuklar gelene kadar.
Yüreğim seni çok sevdi'deki Murat yolu Ademoğlu pansiyona düşer. Murat'ı ve o muhteşem aşkına tekrardan hayran kalıyoruz.
Piraye'den Haşim, kendisine ne kadar sinir olsak da oda dertli başını alıp Ademoğlu pansiyona geliyor. Yazar Piraye kitabında çok kesit vermiş. Kitapta anılar tazelendi dener bilir, Çokta iyi oldu. :)
Yusuf, bu karakter bu kitapta yeni ama hayatlarında beni en çok etkileyen de onun hayatıydı.  :(
Ve diğer Aşk'dan dilleri yanan Vecihi, Vedat, Nizam, Raşit ve son olarak Recep. 
Hepsinin dertli hayatları var, ve hepside acıklı.
Fasıl gecesi başlar, hepsinin aşklarını anlatan şarkılar seçerler ve kendilerine göre anılar başlar.

Soranlar oluyor, Haşim nasıl var diye, okuyun görün ;)
Yazarımız Canan Tan'a teşekkürlerimi sunuyorum, hem anıları tazelendirdiği hemde bu güzel kitabı bize sunduğu için. Tavsiye kısmına gelince Piraye ve Yüreğim seni çok sevdi'yi okuyanlar bu kitabı da kesinlikle okuyun derimm :)) okumayanlarda varsa okusun ama pek bir şey anlamazlar benden uyarması ;)) Tabii sadece iki karakterde ;) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D