15 Ocak 2013 Salı

Ben ölene kadar kitabı sonunda çıktı!! :)


Sonunda beklediğimiz kitap bizlerle :))Her ne kadar çıktığına sevinsem de kapak olmamış be dostum :(((

yanii şimdi nerdee bu güzelim kapak 

Bkz.

Nerdee bizim kapak :P

Olmuş mu?? HAYIR!! 
Ama daha ne yapalım kitap güzel olmasa almazdım :)) 

İlk kitabı çok ama çok beğenmiştim bir fantastik sever olarak okunması gerek bi seri tabii bende durmadım 2 ay önce okudum kendilerini ve hemen ikinci kitabın çıkmasını bekledim ama yayınevi anca seneyi doldurup çıkardı :P çok uzun bir süre neyse ki ben okuyalı 2 ay oldu :D 


Yeni kitabımızın konusuna gelirsek ;


Vincent, kollarını bedenime sarmadan evvel bakışlarımı yakalamaya çalışıyordu. "Seni kaybetmekten çok korkuyorum," dedi, dudaklarının arasından çıkan nefesiyle saçlarımı okşayarak. "Ve o kadar basit ki, Kate. Tek bir hata yapıyor ve sonsuza kadar yok oluyorsun."

Amy Plum, paranormal üçlemesinin ikinci kitabı olan Ben Ölene Kadar'da Vincent ile Kate'in aşkları uğruna verdikleri mücadeleyi ele alıyor.

Vincent bu kez aşkı için yaşamaya yemin etmiştir. Bu karardan memnun olan Kate, Vincent'ın doğasına aykırı işlere girişmiş olmasından dolayı da rahatsızdır. Yaşadığı karmaşayı bir çözüme kavuşturmaya ve sevgilisini ölümlü bir insana dönüştürmeye karar veren Kate, bilmeden kendini büyük bir tehlikenin kucağına atar.

Vincent'ın başı da beladadır. Onu ve tüm ırkını yok etmeye çalışan ölümsüz ve tehlikeli düşmanlara karşı amansız bir savaşı sürdürürken, bir yandan da bir geri dönen olduğunu öğrenen Kate'in dedesine karşı koymaya çalışmaktadır.

Ölmemeye söz veren Vincent, hayatta kalmayı başarabilecek mi?

Paranormal üçlemenin ilk kitabı Benim İçin Öl ile büyük bir başarı yakalayan Amy Plum, serinin ikinci kitabında da soluk soluğa okuyacağınız bir heyecan fırtınası sunuyor.

Akılçelen Kitaplar, Paris'in muhteşem dekorunun yanı sıra iki dünya savaşının insanlara yaşattığı acıların yansımalarının da yer aldığı ve okurların yeni tutkusu olan bu üçlemenin ikinci kitabını sizlere sunmaktan gurur duyuyor.



6 yorum:

  1. Konusunu okudum ve beğendim. Ama gençlere yönelik galiba. Okurken gençlere yönelik olduğu çok belli oluyor mu?

    YanıtlaSil
  2. Evet gençlere yönelik bir kitap ama herkesin okuyacağı tarzda :) Yok fazla belli olmuyor ;) Tavsiye ederimm ;)

    YanıtlaSil
  3. Hımm.. Konusu çok hoşuma gitti okuyabilirim sanıırm :))

    YanıtlaSil
  4. Gerçeken okunmaya değer bir seri :)) zaten 3 kitaptan oluşuyor :) Bu da ilk kitap için yorumum ;) http://fightiingg.blogspot.com/2012/10/benim-icin-ol-zevkle-okundu-ve-bitti.html

    YanıtlaSil
  5. Benım ıcın ol ve ben olene kadar ıkı kıtabı da okudum. Fakat bence bırıncı kıtap kesınlıkle daha guzeldı ya da kıtabın gecıkmesının olumsuzlukları.Tavsıye edderım okuyun ama okurken ıkı kıtapta yanınızda bulunsun cunku bırıncıyı bıtırınce hemen ıkıncıyı okumak ısteyeceksınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için öl'ü okudum ama ikinci kitabı daha alamadım :/ Yakında elimde olacak ama ne zaman okurum bilemiyorum :D

      Sil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D