20 Mart 2019 Çarşamba

İzlediğim Filmler 16//Loving Vincent, Nothing To Hide, Kemiklerine Kadar^^

Selam^^
Bir tane dizi yorumu girdikten sonra film yorumu da gireyim dedim. Zaten bu hemen yazılıp, yayınlananlardan ama işte vakit olmayınca olmuyor. ;)



Loving Vincent^^
My Twin TV+ izleyip çok beğendiğinden söz etti, ben de merak edip izledim. Çok değişik ve güzel bir filmdi. Öldükten sonra eserleri kıymet gören ressamlardan Vincent Van Gogh'un ölümdeki sır perdesini anlatmak istenen bir film. Nasıl öldü? İntihar mı etti yoksa düşmanı vardı o mu yaptı? Bunları öğrenmek için postacının oğlu yollara düşer. Hem önemli bir mektubu teslim edecektir hem de yaşanan hadiseyi öğrenmek için araştırma yapar.
Film Vincent'in resimlerinden ilham alınarak animasyon olarak gösteriliyor. Aşağıdaki fotoğrafları görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız. ;)
Merak edenlere varsa izleyebilir, ilginç ve güzel bir filmdi. ;)



















Nothing to Hide^^
Ülkemizde uyarlaması yapılan bir film. Bizde Cebimdeki Yabancı diye geçiyor. Bizim uyarlamayı daha izlemedim, ama en kısa zamanda izlemek istiyorum bakalım bizimkiler ne kadar ileri gidebilmiş. Değişik bir filmdi, merak ediyorsanız bakabilirsiniz. ;)

Not: Bu yorumu yayınlamadan Cebimdeki Yabancı filminin TV+'a geldiğini gördüm ve izledim. Konuyu bilmeme rağmen bakalım bizimkiler ne kadar benzetmişler diyerek izledim. Birebir aynıydı, farklı hiçbir şey yok. Güzel miydi yani, orijinal filmde tepkiler daha iyiydi diye düşünüyorum. Mesela Belçin Bilgin iyi oyunculardan ama nedense çok fazla tepkisiz geldi bana. :/ Siz izlerseniz eğer görüşlerinizi beklerim. ;)













Kemiklerine Kadar^^
My Twin izleyip yine beğendiği bir filmdi ama ben pek beğenemedim. Verdiği mesaj neydi, kızın derdi tam olarak neydi pek anlamadım gitti. Zaten dizi ve filmlere eklenen saçma sapan çift kavramları beni sinir ediyor ama onu listeden çıkarsak bile pek ahım şahım bir film değildi. Sadece Lilly Collins'in verdiği çabayı takdir ettim, bu kadar zayıflama şaşılacak kadar fazla. 











Üç film ile sınır koymak güzel yoksa hem siz sıkılırsınız hem ben uzun olduğu için hemen yazmak istemem, gerçi şimdi çok mu erken ekliyorum. :D Bu aralar çok fazla uğraştıracak şeylere gelemiyorum, belki de o yüzden yorumlar hep kaldı. :/
Bu zamana kadar 16 film izlemişim, eskiye nazaran çok iyi bence, farklı değişik ve kafa dağıtıcı şeyler izlemek güzel. ;) O zaman burada bitirip başka yazılarda görüşmek dileğiyle diyelim. ;)


Not: Diğer filmlerin yorumları için Tık Tık^^




Buralarda da varım^^








2 yorum:

  1. Sellammm! Loving Vincent benim izleme listemde. Bir tane de ben önermek isterim. At Eternity's Gate. Mutlaka izle. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiden keyifli seyirler^^ Teşekkür ederim tavsiye için, listeye alıyorum. 🤗🤗

      Sil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D