30 Temmuz 2018 Pazartesi

Silber 3//Kerstin Gier Kitap Yorumu^^

Herkese merhabaaa^^
Yeni kitap yorumu ile karşınızdayım. Şu an yorumumu PC'de değil telefonda, not kısmına yazıyorum. Bilgisayarın başına ne zaman otururum bilemediğim için işimi garantiye alayım dedim. :D
Kitabım çok beğenilen Silber serisinin son kitabı. 3 kitaplık tatlı mı tatlı bir seri ama ben Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer taraftarıyım. <3 Yazarın henüz bir kitabını dahi okumayan arkadaşlara tavsiyemdir. ;)
Kitap çok güzeldi ama elimde inanılmazı derece de süründü. Kitaptan değil, benim kitap okuyamama sendromuma denk geldi sadece. Yoksa okuyanlar bili,r acayip akıcı bir dile sahip. Bir gününüzü bile alır o derece diyorum. ;)

Koridorlar aydınlanıyor, tüm sırlar gün yüzüne çıkıyor… Mart ayı, Londra'da ilkbahar kapıda ve Liv Silber üç sorunla karşı karşıya.
Birincisi: Henry'ye yalan söylemiştir.
İkincisi: Rüyalar gittikçe tehlikeli olmaya başlamıştır. Rüya âleminin sırlarını keşfeden Arthur, akıl almaz felaketlere yol açmak üzeredir. Ve bu sefer onu engellemek pek kolay olmayacaktır.
Üçüncüsü: Liv'in annesi Ann ve Grayson'ın babası Ernest haziranda evlenmeyi planlamaktadır fakat Grayson'ın büyükannesi kötü kalpli Sıçan'ın aklında oğlunun düğünü için gelininkilerden çok farklı planlar vardır.
Liv bu felaketlerden en az zararla kurtulmayı başarabilecek mi?


Son kitaba göre konu güzeldi. Gerçekler ortaya çıktı ama akıllarda soru işareti vardı, yani benim aklımda bir kaç soru işareti kaldı. Yazar ya devam ettirecek ya da böyle bitmesini istedi.
Liv'in hayatı rüyalarda gezindiğinden beri karmakarışık bir hal alır. Bir de buna iblis vs. korkunç şeyler dahil olunca işin peşine düşüp gerçekleri ortaya çıkarmak için Grayson ve Henry ile beraber iş birliği yapar. Bunun yanı sıra Henry'ye söylediği yalan yüzünden başı derde giren Liv işin içinden çıkmaya çalışacaktır.

Henry ve Grayson eski en yakın arkadaşlarının yaptıklarına inanamasalar da işin sonunu getirmek için bütün bilgileri toplayıp, eski en yakın arkadaşları Arthur'u alt etmeye çalışacaklardır.
Diğer karakterlerden Liv'in kız kardeşi Mia'yı çok sevdiğimi önce ki yorumlarda söylemiştim. Bu kitapta kendisine fazla yer verilmemiş ama başardığı işler süper. Umarım yazar Mia karakteri için özel bir kitap yazar. Bu kitapta sürpriz bir kişi de geldi. Bunu yazdıktan sonra bilenler tahmin yürütecek tabii. Evet, ilk kitapta bayıldığımız, sevdiğimiz Jasper geri dönüyor ama yazar yine yapmış yapacağını çok az bahsetmiş kendisinden. Umarım kız kardeş Mia ve Jasper'da sonradan bizlerle olur. ;)
Geri kalan karakterler hakkında yazacak pek bir şey yok, sizler okuyun öğrenin derim. :D



Yazarın kalemini gerçekten seviyorum. İlk serisi süperdi, bu da güzeldi, hatta rüyalarla ilgili olması ilginç ve okunulasıydı ama, yine diyorum ilk serisi benim gözümde bir numara. :D Bu arada Instagram'da paylaşım yaptığım sırada kitap sever arkadaşım yazarın ırkçılık yaptığından söz etmişti. Biraz dikkatle okuduğumuz zaman gerçekten öyle bir olay mevcut. Fransız'lara karşı bir alerjisi var. Hatta bize de laf geldi ama zaten kadın Alman başka ne bekleyebiliriz ki??
Not: Ben ırkçılık yapmıyorum, sadece görünen köy kılavuz istemiyor bence.
Son olarak kitabımızın merakla beklenen sırrı ortaya çıkıyor. Gizemli kim? Doğrusu pek şaşırmadım, zaten öyle biri çıkacaktı sadece ortaya çıkaran ve çıkarma çabaları süperdi. ;)

Seriyi tavsiye ediyorum tabii ki. Pegasus Yayınlarının fiyat listesi baya kabarık ama uygun fiyata bulursanız yumulun derim. ;) Gerçekten sevilen bir seri, fantastik ve rüya tarzı kitapları seviyorsanız tam sizlik. ;) Umarım yakın zamanda başka, güzel bir serisi daha bizlerle olur. ;)



Yorumlar^^


Silber 1 yorumu için Tık Tık!!

Silber 2 yorumu için Tık Tık!!



Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer Serisi

Yakut Kırmızı Yorumu için Tık Tık^^

Safir Mavi Yorumu için Tık Tık^^

Zümrüt Yeşil Yorumu için Tık Tık^^





Kitaba Puanım 5/5^^




Alıntılar^^


Belki bir planımız yoktu ama birbirimize sahiptik.


*****


Not: Şimdi kulağıma gelenlee göre, üzerinde "Theo Ellis senden yüzük istiyorum" yazılı tişörtler basılıyormuş. Zevksizsiniz arkadaşlar zevksiz!! (Ama bir tanesini önceden ayırtıyorum, S beden olsun.)

Gizemli'den.




Alıntılar bu sefer az oldu, post it'im yoktu ki zaten fazla da alıntı olmadı. :D




Bir yorumun daha sonuna geldik, başka yorumlar da görüşmek dileğiyle.^^




2 yorum:

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D