4 Temmuz 2017 Salı

Haftalık Öneriler//Kitap, Dizi, Film, Müzik^^ #1


Herkese merhaba^^

Uzun zamandır düşündüğüm bir yazıyı şimdi hayata geçiriyorum. Bir çok kişi gerek dizi-film olsun, gerek kitap olsun illa ki tavsiye istiyor. Bu tavsiyelere daha çabuk ulaşmak isteyenler için, kolaylık olsun diye her hafta istenilen bir günde bu yazıyı yayınlayıp hem eğlence hemde nostalji yaşayarak insanlara faydalı olacağını düşünüyorum.(Çok düşünceli ben :P) :)

Her hafta bir ya da iki veya daha fazla öneri sunabilirsiniz. Ben duruma göre önerilerimi sunacağım. Mesela dizi-film bir tane öneride bulunurken müzik ve kitaptan iki tane öneride bulunabilirim. 


Ve başlıyoruz!!


İlk Olarak Kitap^^
Tabii ki unutulmazlardan Fısıltı(Hush Hush) serisini öneriyorum. Bu seri benim yerimde ayrıdır. Fantastik, melek sevene tavsiyedir. İkinci önereceğim kitap Göçebe-Stephenei Meyer. Başlarda sıkılabilirsiniz ama en iyi distopyalardan biridir.





Dizi^^
Kore dizisi izlediğim için ilk olarak Kore dizilerinden öneri sunacağım. Kore dizilerinden sonra yerli dizilerden de öneri sunabilirim. Yabancı olarak da izlemediğim için o kısımda yorumsuz kalacağım. :D
Son zamanlarda herkesin dizi tavsiyesi isteyip, benim ise kesinlikle izleyin dediğim dizi Moon Lovers'ı tavsiye edeceğim. İzleyip beğenmeyen olabilir, zevkler, renkler diyorum ama benim çok sevdiğim ve sosyal medya da videolarını, resimlerini görüp halen daha iç geçirdiğim bu diziyi öneriyorum. Sizlerin de izlemesini isterim.



Film^^
Film pek izlemiyorum, dizilerden fırsatım olmuyor ama izlediğim, unutamadığım filmde çoktur. Onlardan biri de, 7 Numaralı Hücredeki Mucize(Miracle In Cell No 7). Çok ağır dramlara gelemeyenlere tavsiye etmiyorum ama diğer herkesin, büyük küçük herkesin kesinlikle izlemesini önereceğim bir filmdir kendisi.



Son olarak Müzik^^

Son zamanlarda dinlediğim, bizim yerli sanatçılardan İlyas Yalçıntaş'dan Gel Be Gökyüzüm şarkısını sizlere armağan edip, tavsiye ediyorum.^^


İkinci şarkımız ise K-Pop'dan^^

Adını değiştirip, hızlı giriş yapan Highlight(Beast)'den Plz Don't Be Sad Şarkısını tavsiye ediyorum. :)

Keyifle dinleyin.^^


Bu yazımı bir mim olarak düşünüp her hafta yapabilirsiniz, eğer yaparsanız da linklerinizi bekliyorum. Bu yazıma ekleyip sizlerin önerilerini herkesle paylaşabilirim. :)



Bu haftalık öneriler bu kadar, haftaya başka önerilerim ile görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın.^^


Buralarda da varım^^


8 yorum:

  1. Hep şu fısıltı serisini okumak istemiştim lisede :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Listedeyse tamam o zaman.^^ Pişman olmayacağına inanıyorum. ;)

      Sil
  2. Göçebe uzun zamandır listemde ama alıp okuyamadım listende görünce aklıma geldi tekrar,her ne kadar k-drama izlemesem de güzel öneriler teşekkürler^^ benim blogda da var bu tip yazılar beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göçebe güzel kitap, listendeyse en kısa zamanda okuman dileğiyle.^^ Rica ederim, bakarım senin bloga da.^^😘😘

      Sil
  3. Fısıltı serisinin ilk kitabını okudum ancak şok iki kitap henüz elimde değil, alınca tek solukta okuyacağım inşallah. 😊 Göçebe de uzun zaman önce okuduğum çok iyi bir bilimkurgu. Dizi ve filmin ikisini de izledim. Öneri için harika seçimler. Şarkıları da hemen gidip dinliyorum. 😁 Haftalık öneri fikri güzelmiş, bende bir düşüneyim bunu. 😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda alıp, bir solukta okuman dileğiyle.^^ Evet, yazar bu konuda usta, yeni çıkan kitabı da çok iyidir diye düşünüyorum, henüz alıp, okumadım da. :D Teşekkür ederim ve keyifli dinlemeler.^^ Yaparsan eğer haberini beklerim. :*

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Okumayanlara kesinlikle önerilir değil mi? 😍

      Sil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D