29 Haziran 2017 Perşembe

Gizli Bahçe 2//Kang Yi Eul Kitap Yorumu^^

Herkese Merhaba^^
Normalde bir seri okuyorsam devam eden kitapları bir kaç ay sonradan okurdum ama Gizli Bahçe'de dizisini tekrar izlediğim için hemen okumak istedim, okudum da. :) İlk kitap çok heyecanlı yerde kalmıştı, her ne kadar dizisini izlesem de kitapta ayrı bir olay var. İlk yorumda da bahsettiğim şeyler aynı bu kitap içinde geçerdi. Sadece bu kitap daha gerçekçiydi. Dizisini izlemeyen okusa anlar diyorum bu kitap için.

Herkes, o gizli bahçeye girmeli ve aşkın tadına bakmalı...
Küstah CEO Kim Joo Won ile gururlu dublör Gil Ra Im’in şans eseri tanışmaları ve vücut değiştirmeleriyle başlayan son derece komik, bir o kadar da romantik olan hikâyeleri kaldığı yerden devam ediyor!
Aşkları, Deniz Kızı gibi köpüğe mi dönüşecek, yoksa kendilerini Harikalar Diyarında mı bulacaklar? Heyecan dolu bu modern peri masalı, ikinci kitabıyla sonuca ulaşıyor.
Yanlışlıkla kendini Ra Im’in hayatında bulan Joo Won, bu tatlı sert kadına karşı gelişen hislerine anlam vermeye çalışırken kendisiyle de hesaplaşmaya başlamıştır.
Ra Im, gönlünü kazanmaya çalışan bu yakışıklıya rest çekmekte ve kendi duygularını inkâr etmekte ısrarcıdır.
Kavga ettikçe daha çok yakınlaşan çift, farklılıklarının üstesinden gelmeye uğraşırken bir yandan da geleceklerini etkileyecek pek çok farklı mücadeleye girerler.
Zengin, yakışıklı ve zeki Joo Won ile fakir, güzel ve yetenekli  Ra Im’in gelgitli aşklarında karmaşa ve sorunlar son bulmazken çevrelerinde de yine aşk, gurur ve gözyaşı hüküm sürmektedir.
Âşık olmak belki de bahçeyle ilgilenmek gibidir. Sizin bahçenizde de güzel çiçeklerin açması dileğimle. Hafif hoş rüzgârların esmesi dileğimle. Parlak güneş ışığının parlaması dileğimle. Ayrıca bazen sihir gibi yağmurun yağması dileğimle.


Konumuz dediğim gibi kaldığı yerden devam ediyor. Bu sefer sadece sonu biraz farklıydı yoksa gerik kalan her şey ilk kitapta ki gibi tıpatıp aynıydı. Yine çok güldüm, yine My Twin'e okudum durdum. :D İlk kitapla farkı ise tam kitaba benzemesi. İlk kitap olsaydı diziyi izlemeden direk kitabı okuyun derdim ama ilk kitabı dizi izlendikten sonra okunması gerektiğini halen daha düşünüyorum.
Kim Joo Won yine ve yeniden sert, komik ve bencil ama başlarda tabii ki ama sonradan aşk adamı yaa. Dizi de en iyisi o, ama kitapta da en iyisi o.^^ Gil Ra Im bu sefer aşkına sahip çıkıyor ve bazı sırlar ortaya çıkıyor. Oska yine Oska ve bu sefer skandalları her yerde. Kendisine üzülsek mi gülsek mi bilemiyoruz ama dizi de neyse kitapta da aynı Oska'ydı^^


Kitap hakkında daha ne yazsam bilmiyorum. Gerçekten bu iki kitap hakkında neler yazsam bilemiyorum. Asıl olay dizi de bence. Şu an dizisini izliyorum inşAllah yorumu gelecek. Blog da bulunmayan dizi yorumdan biridir kendisi.
Kitapları okumak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum, güleceğiniz, eğleneceğiniz, çerez niyetine okuyacağınız kitaplardır kendisi. Ama ilk önce dizisini izleyin.^^ Dizi için linkleri ekleyeceğim. :)
Olimpos Yayınlarına çok teşekkürler, böylesi kitapları bol bol çıkarmaları dileğiyle. Mesela G.unnimin dediği gibi BOF'un kitabını çıkarabilirler. Çooook seviniriz işte. Şimdi Kız Arkadaşım 9 Kuyruklu Bir Tilki sırada bekliyor, onu aldık tabiisi. :D Ciltli ve afişli olması harika ötesi, hep böyle devam etmesi dileğiyle.^^


Kitap kapaklarımız^^


Bunlar bizim kapaklar^^ 
Bizimkiler daha güzel diyenler el kaldırsın.^^ (El kaldıran Emoji.)


Bunlarda orijinal kapaklar.^^
Son karar sizin, bakalım kim hangi kapağı beğenecek.^^



Bunlarda afişli, ayraçlı ve kitaplı resmimiz.^^



Alıntılardan önce linkleri vereyim.^^

Birinci kitap yorumu için Tık Tık!!


Dizi linkleri;
Yeppudaa.com indirme linki için Tık Tık!!
Yeppudaa.com online linki için Tık Tık!!

Koreantürk İndirme linki için Tık Tık!!
Koreantürk online linki için Tık Tık!!



Alıntılar^^

İlgisizce pencereden dışarı bakarken gözleri tekrar telefona gitti. Bugünlerde o kadar çok Ra Im'i düşünüyordu ki, önceden ne yaparak yaşadığını kendine sorar oldu. Birisine bu kadar düşkün olabileceği gerçeğini aklı almıyordu.




"Ve Deniz Kızı köpük olup kaybolmayı düşündüğü an, gerçeği anlayan prens komşu ülke prensesine, Elinizden gelenin en iyisi bu mu? Emin misiniz? diyerek yüzüğü geri veriyor ve Deniz Kızı'na koşuyor fakat Deniz Kızı, köpükten esinlenerek hava kabarcıkları çıkaran çamaşır makinesini icat edip zengin oluyor..."

Alıntıya Not: Joo Won'un kendi uydurduğu masalı ve devamı da var. Devamı kitapta.^^




Bir yorumun daha sonuna geldik^^ 
Başka yorumlarda görüşmek dileğiyle.^^





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D