11 Şubat 2016 Perşembe

Menekşeler Açarken//Nagihan Gedik Kitap Tanıtımı^^

Herkese merhaba^^

Son zamanlar da Instagram ve bir çok sosyal medya da bohçalı bir kitap görüyorsunuzdur. Martı Yayınlarının yepyeni kitabı ve gerek sunumu, gerek kitap,konusu ve gerekte harika sürpriziyle bizleri çok sevindirdi. Daha ilk seferde ellerine ulaşan birçok kişi beğendi ve hemen okuyan bile oldu. Benim de ilk elime ulaştığında nasıl sevindim anlatamam. O sıra biraz rahatsızdım hemen açıp bakamadım ama sevinci başkaydı^^ O zaman fazla bir şey yazmadan kitabımızın tanıtımına geçelim ;)



Seçimlerimiz mi kaderimizi belirler, yoksa zaten kaderimizde olduğundan mı o seçimleri yaparız? Londra'da yaşayan Menekşe'nin iki hayali vardır. İlki, eğitimini aldığı oyunculukta ilerlemek, ikincisiyse hayatının aşkını bulmak, fakat kaderin Menekşe'yle ilgili başka planları vardır. Sevmediği bir adamla evlenmek zorunda kalmasıyla başlar kaderi yazılmaya. Evlenip kocasıyla beraber Ankara'ya taşınır. Evliliğin onuncu gününde kocasından kaçarak Ankara'da tanımadığı bir adamın evinde çalışmaya başlayarak saklanmaya başlar. Bu evin beyi Sarp'sa hayatını daha da fazla altüst edecektir. Âşık olmuştur ve hayalleri her zamankinden daha güçlü bir şekilde benliğini kuşatmaya başlar. Kaderi ona aşkı mı getirecektir, yalnızlığı mı? Yoksa çok daha fazlasını mı?


Kitabımızın çok güzel bir konusu var ve kısacık, ince bir kitap^^ Okumak için sabırsızlanıyorum. Gerçi My Twin hemen başladı^^


Kitabımız bohçalı kitap olarak geçiyor bir nevi, ama şunun sunumuna bakar mısınız?? Harika bir el emeği ve hazırlanma süreci var^^ Hepsi çok tatlıydı.

Vee kitabımız^^




Kitabımız da sadece bohça size sürpriz yapmıyor, ayraç ve çok güzel olan anne duası da içinde yer almış^^

Hepsi çok güzel, tekrardan Martı Yayınlarına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim^^
Ayrıca My Twinle bana ayrı ayrı gelmiş, bu incelik için ise daha çok teşekkür ediyorum^^


Kitabımızı en kısa zamanda okumayı düşünüyorum, güzel bir aşk hikayesi bizi karşılıyor gibi :) 



Başka yazılarda görüşmek üzere^^
Bol kitaplı günler^^



Buralarda da varım^^




2 yorum:

  1. Yeni kitap mı? Fighting!!
    Ha bu arada, Esra şuan hangi kore dizilerini izliyorsun? Cevap verirsen sevinirim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, harikaa bir sunumla Martı Yayınlarının yeni kitabı :) Şu an geçen sene izleyip yoruum yaptığım ancak tekrardan aşka gelip izlediğim Fated To Love You izliyorum. Ama beklemede olan diğer dizim Kill Me Heal Me^^ İkisi de çoook güzel <3

      Sil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D