25 Şubat 2016 Perşembe

HAFTANIN BLOGU #2 Kore Delisi^^ Yeni Bir Etkinlik^^

Herkese merhaba^^
Geçen hafta Çarşamba günü blogda Haftanın Blogu diye bir etkinlik paylaşmıştım ve her haftada yapmaya çalışacağımı söylemiştim, işte o yazımın devamı şu an sizlerle^^ Dün yazacaktım ama zamanım olmadı. Bugün de hem yorum hemde bu etkinliğimizi yazayım dedim :)



Geçen hafta hangi şanslı blogun olduğunu bahsedip bu hafta ki bloga geçeyim :)
(Geçen hafta ki yazım için Tık Tık!!)
Belki bir çoğunuz biliyordur Seyhan'dan Hayata Dair Güzellikler blogunu, bir de Esra'nın gözümden nasıl bir blogmuş diye merak ediyorsanız yazıma bir bakın derim ;)

Bu hafta ki şanslı blog ise, blog olayını daha yeni öğrendiğim, Kore hayranı olmaya da adım adım yaklaştığım zaman rastladığım ve severek takip ettiğim Kore Delisi blogu^^ Blogger'ımız pek fazla aktif değil. Daha çok yazı yazıp, daha çok aktif olmasını isterim doğrusu^^



Kendisi isminden anlaşıldığı üzere Kore fanıdır ve sadece Kore fanı değil Uzak Doğu severdir de^^ Gerek Japon, gerek Tayvan dizileri olsun hepsini izliyor. Sizde Uzak Doğu dizileri hakkında tavsiyeler istiyorsanız uğrayın derim. Fazla aktif değil ama eski yazılarından da sizlere tavsiye verir ;)



Bu blogu seçmemdeki sebep ise başta dediğim gibi blog ve blogger'larla tanıştığım zamanlar da takip ettiğim ilk bloglardan biri olması ve dizilere yaptığı yorumları sevdiğimden ikinci Haftanın Blogu kendisi^^ Sizleri de bu bloga davet ediyorum ;) 
Kendisi ile şahsi bir tanışıklığım yok, haliyle diğer sosyal medyada nerelerde hesabı var onları da bilmiyorum :) Blogda da öyle bir belirti yok, o yüzden sadece blog linki vereceğim ;)


Kore Delisi Blog Linki İçin Tık Tık!! 


İlk satırlarda dedim ama unutursunuz belkim diye geçen hafta ki Haftanın Blogu yazımın linkini tekrardan ekleyeyim :)


HAFTANIN BLOGU
GEÇEN HAFTA YAZILANLAR;

 Birinci Hafta İçin Tık Tık!!




Bu haftalık bu kadar, başka yazılarda görüşmek üzere, sevgiyle alın^^

Buralarda da varım^^


10 yorum:

  1. takip ediyormuşum ki :D yinede teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederimm^^ Sevilen bir blog ama keşke daha çok aktiif olsa :D

      Sil
  2. Oleeeee!!!! Esraa!!! Ercan!!! Kore Delisini biliyorum ama bi yorum bırakmış oldum, tam gaz devam!!!! Ellerine sağlık, vaktin bol olsun, zaman ayırdığın için teşekkürler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ricaaaa^^ Teşekkür ettim, Kore Delisi ilk Kore bloggerlardan biri, tanımamak olmaz :))

      Sil
  3. Korefenomeni'nin haber vermesiyle geldim sağolsun buraya davet etti beni. Yazı için teşekkür ederim farklı bir blogda kendimi görmek pek sevindirdi beni, hatırlanmak güzel şey:) Çok yoğun olduğum için seninde dediğin gibi eskisi kadar sık güncelleyemiyorum bloğu yine de elimden geldiğince karalamaya çalışıyorum. Diğer sosyal medya adreslerimi bilerek eklemiyorum zira ordaki mesajları uzun süre görmüyorum cevap veremeyincede vicdan azabı çekiyorum, en azından blogdaki yorumları cevaplıyorum:) Yorumların için tekrar teşekkür ederim, yorgun bir günün ardından yüzümü gülümsetmeye yetti de arttı bile...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kore Fenomeni'ne bir teşekkür borçluyum o zaman :) Bende yorum atacaktım erken davranmış, iyi olmuş, bana kalsa ne zaman atardım kim bilir :D Anlıyorum, inşAllah yoğunluğun azalır da seni daha çok görürüz ;)Rica ederimm, seni mutlu ettiysem ve gülümsettiysem ne mutlu bana :*

      Sil
    2. Est yaa ben ulak gibiyim :))) geziniyorken hemen yetiştirdim :))) Kore Delisi fighting, seni de bekliyoruz ki ;) Esra! öptüm :)))

      Sil
    3. Ahahah valla iyi yaptın, bana kalsa kim bilir ne zaman yorum bırakıcam :D Aynen bekliyoruz :) Bende öptümm :*

      Sil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D