5 Ağustos 2014 Salı

Aşka Düşünce//Marie Force Kitap Yorumu^^

Herkese Selam :* 

Okuyan Kızlar Kulübü olarak dan Kitap incelemesi ile sizlerleyiz ;) Kitabımızın ilk kitabı Bir Aşk Çarpıntısı'nı çok sevmiştik. Okuduğum zaman bu kitapta geçen çiftimiz tabii ki de kitapta yer alıyordu. Kitap bittikten sonra ikinci kitabın çıkmasını dört gözle bekledim ve Novella Yayınları bizi fazla bekletmeden çıkardı kitabımızı ;) Yazarın akıcı dili ve konunun bu kadar ilgi çekici olması hemen okuyup bitirmemize vesile oluyor ;)

İlk kitapta ki Mac'in kardeşi Janey uzun yıllardır sevdiği ve nişanlandığı doktor sevgilisi için hazırlık yapıp sürpriz yapmak için David'in yanında soluğu alır ama gördükleri ve aşağılanmış hissini de yanına alarak olarak gerisin geriye döner. Kimseye söyleyemeceği bir anda abisinin ve kendisinin en iyi arkadaşı olan Joe'yu arar. Joe miras kalan şirketi hem yönetir hemde yönettiği şirketin yürüttüğü gemide kaptandır. Herkes onu sever ama o sadece birini deliler gibi sever. O da en yakın arkadaşı Mac'in çok değer verdiği kardeşi Janey'dir.


 Nişanlısını pek sevmeyen Joe Janey'nin onu arayıp yanına çağırmasıyla bazı umutlar içinde filizlenir.
Konumuz böyle^^

Konu cidden güzel çünkü Joe karşılıksız, seneler boyunca Janey'i çok sevmiştir, hatta sürekli nişanlısıyla beraber olduğunu bilip, gördüğü halde. Janey bu ihanetten sonra hayatına çeki düzen vermeye karar verir ama karşısında tatlı mı tatlı Joe'yi gerçek duygularıyla görene kadar :*


Oyyy ne tatlıydı yaaa^^ Durup senelerce sanki bir umut varmış gibi beklemesi falan :( Aşk budur arkadaaaaş, başka diyeceğim yok hakim bey :P
Hele aşkı için yaptığı fedakarlıklar ahh ahhh bir adet istiyoruz Joe'den pleaseee :D Şaka bir yana Janey kıymetini bilmeli bence, başka şansı yok :P


Ama doğrusu bu kitap dansa ikinci kitabı daha çok sevdim desem yalan olmaz. Burada sanki her şey oldu bittiye geliyor. Yazar biraz daha uzatabilirdi. Okuyunca ne demek istediğimi anlayacaksınız ;)
İlk kitabımız da kendine hayran bırakan Mac ve Maddie'de burada. Onlarında hayatlarında gelişen bazı önemli gelişmeleri yazar bize anlatıyor. Bununla beraber ek bir karakter geliyor. Sinir oldum kendisine hem suçlu hemde güçlüydü >_<

Serimiz devam ettikçe ediyor. Yazar diğer kitapta kimi okuyacağımızın sinyallerini ve nasıl bir konu olacağını bize söylüyor. Üçüncü kitabı daha çook merak ediyorum. Bu yazarlar uslanmaz arkadaş, bu daha yeni çıktı, bizde çeviri olacak, ee bunun düzenlenmesi vs. vs. her şeyi var neden bizi merak içinde bırakıyorsun ki?? Sorarım sana Marie??
Neyse Novella'ya güvenim tam, kesin bunu da daha biz ne olduğunu anlamadan çıkarır ;)

Kitabımıza ve serimize gelince harika bir aşk hikayesi okumak istiyorsanız bu seriyi alıp okuyun. Benim gibi sizde serinin kitaplarını dört gözle bekleyeceksiniz ;)

Kitaba Puanım 5/4

Alıntılar^^

Birkaç gün kalacak ve hayatına devam etmeyi sağlayacak kadar toparlanacaktı, ama varlığı evde ve yüreğinde sonsuza kadar yaşamayı sürdürecekti. Neyse, iş oraya varırsa taşınmak çok zor değil.

Alıntıya not: Vaaay aşka bak yaa, gözlerim yaşardı :(

*****

"Ne olursa olsun, ne kadar kavga edersek edelim, beni ne kadar kızdırırsan kızdır ya da işler ne kadar sarpa sararsa sarsın, seni asla ama asla terk etmeyeceğim."
Maddie'nin gözleri yaşlarla doldu. "Asla mı?"
Mac başını iki yana salladı. "Sen veya Thomas olmadan yaşayabileceğimi sanmıyorum."

Alıntıya not: Mac, Mddie ve Thomas'ı özleyenlere gelsin :*

Dipnot: Bir Aşk Çarpıntısı turumuzu ve yorumumu merak edenler için sizleri Buraya! alayım ;) 

Başka bir yorumda görüşmek üzere :*


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D