29 Haziran 2014 Pazar

Kitap Alışverişi^^


Herkese merhaba^^
Uzun zamandır kitap alışveriş yapmıyordum, yine hiç aklımda yoktu alışveriş yapmak ama bir akşam Kübra, Esra okuoku'da Judith'in kitapları 9.90 dedi. Bende hemen baktım, bir liste yaptım. Zaten bir tane kesin almam gereken bir kitap vardı ;) Birazdan söylerim. Listeyi yaptım araya birde Nora Roberts ekledim daha ne olsun ;) Diğerlerini daha sonra alırım çünkü 8 tane okuyacağım Judith var :O
En kısa zaman da stokları bitirsem iyi olacak yoksa devamı geliyor :P
Neyse yeni kitap almanın sevinci bir başka, hele de böyle harika kitaplar aldıysak :)


Üç tanesi günümüz bir tanesi Tarihi olan ve ek olarak Nora'nın bir kitabı alının alışverişe bakalım ;))


Kitaplarımızın toplu hali <3


Doğrusu konusuna bakmadan sepete attığım kitaplardan sadece biri ;) Konuya baktım tabi ama zaman sonra ;) Konusu güzel beğendim ;) Zaten listeyi N.Ablama gösterdiğim an al, al!! dedi :))
İlk Kitap Kalbim Sende Kaldı/Judiht McNaught/^^


İkinci kitabımız Tarihi. N.Ablamla Judiht'den konu açılsa kesinlikle Sonsuza Kadar kitabını al diye sürekli söylerdi. Sonunda aldım^^ Mutluyum :) 
Bakalım nasıl, beğenecek miyim. Seni Beklerken'i sevmiştim, bunu da severim diye düşünüyorum ;)
Sonsuza Kadar//Judiht McNaught^^


Epsilon Yayınevinden bir sürü kitap indirimde olunca Nora'nın bir kaç kitabı da indirimdeydi, almazsam olmazdı :) İlk kapağa vuruldum, zaten konuda güzeldir kesin dedim(ki yine konuyu okumadan aldım :P) ve aldım^^
İyi yapmışım demiiii :D
Yarın ve Daima//Nora Roberts^^


Yine bir konuya bakmadan alma vak'ası :D Bunun da konusu güzel ve günümüz^^ 
Sana İhtiyacım Var//Judiht McNaught^^


Son olarak yine bir Judiht kitabı :)) Kitap bembeyaz, elime ulaştığı zaman iyi ki almışım dedim :) 
Gece Fısıltıları//Judiht McNaught^^


Bu da sağ olsun Okuoku hediye göndermiş ama kişisel gelişim kitapları okumam :/ Boşuna zahmet etmiş Okuoku :( Bir daha alırsam not olarak düşeceğim istemiyorum diye ;) Gerçi diğer bir kitap daha vardı Mart Yayınlarından çıkma. Onuda istemezdim :/
Neyse yine de teşekkürlerimi sunayım onlara :) Tabii yine ayraç sıkıntısı vardı yaa neyse :/ Ayraç alıcaksak ya Fuardan -ki biz gitmiyoruz-yada kitapçıdan ayraç alabiliriz anca  ;) 

Bir Kitap Alışverişi yazımın daha sonuna gelmiş bulunmaktayım, artık ne zaman kadar kitap alırım belli değil ;) Böyle yine aniden indirimli olur yada benim almam gereken kitap olursa o zaman ;)

Başka bir yazımda görüşmek üzere^^

10 yorum:

  1. "Kalbim Sende Kaldı" yı iyi ki sepete atmışsın gerçekten güzel bir kitap :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz günümüz kitabını okumadım ama çok sevildiğini biliyorum ;)

      Sil
  2. Hayırlı olsun güle güle oku. ^^

    YanıtlaSil
  3. Sonsuza kadar çoook güzel bir kitap kesinlike beğeniceksin :)) aynı kampanyadan bende doldurdum sepeti özel baskı diyince cesaret edememiştim ama hiç farkı yok :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Sonsuza Kadar'ı şiddetle tavsiye ediyorlar^^ Bende özel baskıyı görünce ne oluyor dedim ama neyse ki farklı bir şey görmedim :))

      Sil
  4. size çok özendim çünkü hala okumadığınız Judith kitapları varmış ben hepsini okudum :( :( ayıla bayıla ama yavaş yavaş okuyun derim bitince boşluk oluyo sanki insanın içinde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var ve bu sadece alınanlar, daha alınacaklar var ;) Senin yerine de okurum ben merak etme ;) Zaten ben okuyana kadar hepsini belki yeni kitabı çıkar ;))

      Sil
    2. evet benim yerime de oku keyfini çıkar :D ben üniversite de okumuştum bütün kitaplarını yaklaşık 6 yıl falan önce senin gibi diodum ben okuyana kadar yeni kitabı çıkar diye ama bunca yıldır yeni kitabından maalesef haberdar olamadım... o yüzden sen yavaş yavaş oku benim hatama düşme... keyifli okumalar... :D :D

      Sil
    3. Tamamdır ;) oooo sen bayadır bekliyordun :( Epsilon bi çıkaramadı gitti :/ Judith'in çıkmamış bir sürü kitabı vardır kesin. Bu yayıncılardan çektiğimiz ne bizim yaaa :(

      Sil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D