14 Mart 2013 Perşembe

Günün Bekleneni^^


8 Mart Kadınlar gününde Sevgili Arkadya yayınları çok güzel bir yarışma yaptı, bende şans belki gelir dedim verilen kuralları yerine getirdim. Yarışma bittikten sonra duvarlarına yazılan yazılarını okuyunca hem çok şaşırdım hemde çok sevindim :)
Yarışmaya katılan herkese istediği kitabı hediye ettiler birde yeni çıkacak kitapları GÖKKUŞAĞINI YAKALAMAK'ta sonra gelecek :)

Kapağı ve konusu harika^^ 



"Hayatta gökkuşağının peşinden ya gidersin ya da gitmezsin. Gökkuşağının peşinden gitmeye devam et…"

GÖKKUŞAĞINI YAKALAMAK - KATHLEEN LONG
ÇIKIŞ TARİHİ: 20 MART

Siz kendi gölgenizin esiri olmuşken, başkasının hayatını nasıl aydınlatabilirsiniz?

Bir zamanlar tek derdinin fazla kiloları olduğunu düşünen Bernadette Murphy, hayatın, yediği çikolata kadar tatlı olmadığını acı bir şekilde anlamıştır. Babasının ani kaybıyla kendini adeta bir boşlukta bulurken, kocasının onu terk edişiyle içten içe savaşmaktadır. En yakın arkadaşının bir bebek beklediği gerçeği ise onu adeta karanlığa sürüklemektedir.

Aslında acıya ve kalp ağrısına hiç de yabancı olmayan Bernadette, babasının ona bıraktığı şifreli cümlelerden oluşan bir defterle kendine bir yol bulmaya çalışacaktır. Çözmeye çalıştığı her şifreli cümle, yeni bir umut kapısıdır onun için. Ya bu umut kapısını aralarken gökkuşağının peşinden gidecektir ya da kendi gölgesine hapsolacaktır…

Gökkuşağını Yakalamak, kabullenişi ve hayat sağanağında nasıl ilerleyeceğimizi trajikomik bir dille anlatan etkileyici bir roman… 



“Kabullenişin ne demek olduğunu en iyi şekilde anlatan bu roman, kendi gökkuşağımızı bulmanın tek yolu olan hayat sağanağında nasıl yol almamız gerektiğini gösteriyor.”
A Novel Review


“Ender kitaplar daha ilk sayfadan okuyucusunun başını döndürür. Gökkuşağını Yakalamak, işte onlardan biri.”
Novel Escapes


Bu kitapta en kısa zamanda elimde olacak, merakla bekliyorum :))
Teşekkürler Arkadya Yayınları KALP

8 yorum:

  1. Mart Menekşeleri gerçekten çok güzel bir kitaptır. Umarım keyif alırsın kuzuuuum. İyi okumalar =)

    Kocaman Muck.... ve bir fan servis tarzı Kalp <3

    YanıtlaSil
  2. Evet canım okuyan herkes (buna sende dahil :D) çok beğenmiş :) Bende okumak için sabırsızlanıyorum ama ilk önce Dostluk ekmeği var ;)) Benden de muck :) ehehhe ama öylede güzel KALP KALP diye :))) KALP

    YanıtlaSil
  3. Mart Menekşeleri su gibi akıyor. Umarım beğenirsin. Benimde çekilişte kazandığım Ölüm Şarkısı bugün elime ulaştı. Bende Gökkuşağını Yakalamak'ı bana koymayı unuttular herhalde diyordum :P Sayende öyle olmadığını öğrenmiş oldum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğeneceğimi düşünüyorum, bakalım :) Sana da keyifli okumalar, o kitapta merak ettiklerim arasında, keyifle oku ;) ehheh bende ilk duyuruda okumuştum kitabın adını arıyorum bulamıyorum neyse sonra yazdılar çıktıktan sonra gönderilecek diye :)) Ama kitap kapağı ve konusu harika :)

      Sil
  4. Mart Menekşeleri çok güzeldi seversin diye düşünüyorum :D Amma en çok Gökkuşağını Yakalamak yorumunu merakla bekliyorum :D Keyifli okumalar (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım canımm bende dediğim gibi seveceğimi düşünüyorum :) Onu bende merak ediyorum, elime geçsin okuyup bakalımm :))) Sağ ol canımm

      Sil
  5. Ben de o gün ne olur ne olmaz diye katılıp kazananlardanım. Ben seçimimi dostluk ekmeğinden yaptım tabi gökkuşağını yakalamak adlı kitap ise tam bir sürprizz oldu ben de merakla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ehheh aynıyız ablacımm :)) Öylesine belki olur niyetine katıldım iki tane kitap kazandım :)) Okunmayı bekliyor bakalım merak ediyorum dostluk ekmeğini ;) olmazsa aynı anda okuruz? ;) Evet birde gökkuşağını yakalamak cidden en büyük sürpriz oldu :)

      Sil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D