20 Aralık 2012 Perşembe

Yeniler ve yeniler^^ #2

Yeni kitaplar çıkmaya yada çıkarılmaya hazırlanıyor ve bunlarda hazırlanmakta olanlar :)))
yaa hepsi muhteşem ve hepsi bir çıkarsa battığımızın resmidir yazıyorum buraya :D ama şimdi hepsi harika, mükemmel, beautiful, yeppudaa başka ne diyeyimm :D

Kitapları tanırsak,


Aşka şans ver'den tanıdığımız Sherry Woods'un yeni kitabı daha doğrusu serinin ikinci kitabının kapağı :) Zaten ikinci kitabı feci merak ediyorum birde kitap kapağı böyle olursa gel de yerinde dur :)


Daha konusunu okumadan kapağa vurulduğum kitap :))

20 yaşındaki Camryn Bennett monoton hayatından yorulmuştur. Daha fazlasını istemesine rağmen,kendini bu düzene alıştırmıştır, ta ki düzeni alt üst olana kadar…
Ama şehrin en ateşli klüblerinden birinde beklenmedik bir geceden sonra Camryn,hayatını kökünden değiştirecek önemli bir karar alır ve her şeyi geride bırakarak bir yolculuğa çıkar.
Yolculuğu sırasında Camryn, Andrew Parrish isminde karanlık sırları olan bir gençle tanışır. Andrew tanıdığı pek çok kişiden farklıdır, ancak Camryn duvarlarını asla indirmeyeceğine ve bir daha asla aşık olmayacağına yemin etmiştir.
Camryn Andrew’la birlikteyken kendini yapacağını asla düşünmediği şeyleri yaparken bulur, Andrew ona kuralların dışına çıkmanın neye benzediğini gösterir.Ve en derin,en karanlık arzuları yaşamasını sağlar. 
Yolculukları sırasında Andrew Camryn’in yeni yaşamının merkezi haline gelirken,Camryn hayal bile edemeyeceği bir aşkın ve şehvetin içine düşer.
Peki Andrew’un karanlık sırrı onları birbirine bağlayacak mı, yoksa tamamen ayrılmalarına mı neden olacak ?
Seksüel içerik ve dilden ötürü +17 yaş ve üstüne önerilir.



Ve işte son bomba :)))))) 
Muhteşem bir kapağa sahip değil mi? Tabii kide sahip hemde öyle böyle değil :))) Konusuda çok güzel ve mark uyandıracak cinsten ;))

Karmaşık aile ilişkilerinin yer aldığı, duygusallık ve drama ile süslenmiş bu inanılmaz hikaye kalbinizi çalacak

Erica sanders için ruh eşini bulmak pek de zor olmamıştır. Brian Lawson istediği adamdır ve herkes onların birbirleri için yaratıldığını düşünmektedir. Neredeyse herkes... Tek istinas Erica'nın başka bir adamla evlenmesini isteyen annesi Karen'dır. Hatta Karen, Brian'ı araştırması için bir özel dedektif bile tutmuştur, ancak ortaya çıkan gerçek ile iki ailenin parçalanmasına sebep olan yıkıcı ihanet Karen'ın umduğu son şeydir.

İlişkisinin kurtulamayacağına ikna olan Erica nişanı bozmuştur. Ama verdiği karar hala aklını kurcalamaktadır, özellikle de Brian'ın çekici ve bekar komşusu peşindeyken. Tesadüf o ki, Brian ve Erica arasındaki tutku dinmemiştir. Ancak ikisi de, diğerlerinin onları ayırmak için kullandıkları kararlılığa sahip değildir, bu yüzden Karen kızının ilişkisine zarar vermek için elinden geleni ardına koymayacaktır.

Eski ve yeni tüm sırlar ortaya çıkarken, Erica ve Brian kendilerini geçmişe ait anıların ve belirsiz bir geleceğin içinde bulurlar, kime inanacakları ve güvenecekleri konusunda acı dolu deneyimlerle yüzleşirler.


Evet dikkatinize çektiyse hepsi Ephesus yayınlarından çıkma, iyi çalışıyorlar helal diyorum ve inşallah fiyatlarda cebimize uygun olur ;))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D