1 Haziran 2012 Cuma

İlk aksiyonlu kore filmimiz :)



The Man From Nowhere / Yalnızlığı seçen Adam filmi bugün izlendi :( tek kelime ile muhteşemdi. Film baştan itibaren aksiyon, hüzün dolu insanın içi gidiyor yani :( kızın daha küçük yaşta çekmeye başladığı sıkıntılar, sevgi arayışı. Adamın yalnızlığı, hiç birşeyi umursamaması. Ta ki kızın annesinin bazı adamlara bulaşmasına kadar, ondan sonra işler çığrından çıkıyor.

Film yeğenimle izledim görmeliydiniz bazı sahnelerde cee ee oynadık başta bozuntuya vemedi sonradan neden yaptığımızı anladı :) şimdi diyeceksiniz neden küçücük çocukla bu film izledin diye? izleme zorunda kaldık ve bu hallere girdik :) iyide oldu yani, arada bende onunla battaniye arkasına saklanmak zorunda kaldımm buda doğru :))
Oppayı ilk burada gördüm diğer film ve dizilerini izlemek isterimm yani oyunculuğu harikaydı, birde dövüş sahneleri var wuuhhuuuu :)) tabii kızında oyunculuğu harikaydı :) kötü adamlardan bir tanesi secret garden'daki sekreterdi ilk onu fark ettiğimizde şok geçirdimm, adam ne haldeydi ne hale gelmiş dedim :) sizde görünce şok geçirmeyinn :))

Film kesinlikle izleyin, kaçmaz bu film ;)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D